Създаване на Marketplace

normandi696

New Member
Здравейте,

Търся информация за създаването на marketplace магазин, който според мен трябва да бъде custom, или да ми препоръчате готови теми.
Всякаква информация и предложения ще ми бъдат от помощ.

Благодаря предварително!
 
Това зависи изцяло от техническото задание и към кого ще го дадеш за изпълнение, но бъди готов за сума в десетките хиляди.
Ясно! Всъщност сме подготвени за такива суми. Познавате ли някой, който би се наел да направи такъв?
 
Трябва малко повече детайли за заданието. мулти маркетплейс ли ще е? Демек търговци ще се регистрират ли или е маркетплейс с един търговец /ти / ?
 
Ясно! Всъщност сме подготвени за такива суми. Познавате ли някой, който би се наел да направи такъв?
Супер. Подгответе си добро техническо задание тогава. Няма проблем да го пуснете и тук. Или поне някои бейсик точки.
 
Здравейте! Писах Ви на ЛС
много интересно това за проектите, но за да търси инвестиця по този начин не трябва ли по подробно инфо за самите проекти и да не е през донейшън , иначе май се водеше секюритита и не можеха да се продават на всякъде. тук в Бг позволено ли е?
 
Отлично завършен проект в срок, 2 месеца и 3000лв
Разбира се на WordPress + Elementor, сами ще имате възможност да си го поддържате :cool:
 
  • Haha
Реакции: null
много интересно това за проектите, но за да търси инвестиця по този начин не трябва ли по подробно инфо за самите проекти и да не е през донейшън , иначе май се водеше секюритита и не можеха да се продават на всякъде. тук в Бг позволено ли е?
Здравейте!
Радвам се, че сте разгледали сайта. Идеята е друга, тези хора, които проявят интерес се свързват с нас. То и тази форма за донейшън която сме използвали в крайната си страница е връзка към нас, няма начин да инвестират директно през сайта, защото законите в България са такива.
Ако се интересувате от някой наш проект може да ми пишете на ЛС и да ви дам подробности.

Поздрави!
 
Здравейте normandi696

Според мен, ако търсите вариант за грандиозен мащабен проект, е добре да се обърнете към агенция с опит в тази сфера. Едни от специалистите в това са stenikgroup. Те би трябвало да могат да задоволят всички или поне повечето от вашите изисквания. Добри са, дори много добри.
Нищо не ви пречи да направите запитване към тях и те надявам се ще ви отговорят до колко е изпълнимо от тях.

Ако, проекта ви не е с особена сложност и не смятате да вземате на постоянна работа и заплата при вас разработчика, а искате функциониращо решение, което да има възможност да продава ваши стоки и да може ваши партньори да листват своите стоки във вашия вече разработен магазин, срещу комисионна и всичко това да бъде на разумно приемлива цена, бихте могли да се свържете с мен и да обсъдим варианти.

Смятам, че имам какво да предложа във вариант Мarketplace Multivendor система.
Имам изградени няколко варианта на интернет магазини с такава функционалност в която съм интегрирал възможността регистриран и одобрен партньор да може да листва свои стоки, като за това ще има възможност да заплаща определен процент комисионна на собственика на маркетплейса.
Няма да ви карам да си представяте какво евентуално можете да очаквате да бъде създадено за вас, а направо мога да ви демонстрирам с нагледно действащи примери от функсиониращи в реална среда магазини.

Незнам дали сте достатъчно наясно, че освен изграждане и създаване от разработчик marketplace платформата изисква много работа и най-вече рекламиране и позициониране в търсачките. Търсене на клиенти-партньори, които да ви се доверят и работят коректно със своите клиенти, защото негативите ще ги отнася собственика на магазина.
Ако сте продавали чрез емаг, ще ви е ясна ситуацията, но ако нямате опита смятам, че няма да ви е лесно.
Създаването е лесна работа, ако разработчика знае какво прави. От там нататък е работата.
Предварително се застраховам, че ако изискването ви ще е да бъде създаден магазин като emag, etsy, aliekspres и др. подобни не съм аз човека.
Тези гиганти са създадени от екипи на супер ниво и трудно някой от моето ниво би ги догонил.

Пожелавам успех.
Ако решите пишете ми на лично да разменим контакти и в удобно време да обсъдим заданието.

Поздрави.
 

Горе