Състезание за автори с награди

mr_nikolov

Active Member
Ще помоля администраторите ако съм объркал раздела да не заключват и трият темата, а да ме уведомят и да я преместят.

Проектов мениджър съм в уебсайта Inc.bg и това е съобщението което искам да направя.

header1.png


Ideo Media Group със съдействието на Superhosting.bg организира конкурс за най-четен автор.

Награди ще получат първите трима автори с най-четени публикации. Победителите ще спечелят безплатен хостинг и домейн за една година от Superhosting.bg.

Резултатите ще бъдат оценени по най-много уникални посещения. В последният ден на съревнованието ще бъдат публикувани публично статистични резултати от Google Analystics в текстов и снимков вариант.
Конкурсът стартира на 2 юли (понеделник). Крайният срок и максималният брой публикации за един автор ще бъдат обявени на същата дата на база броят на участниците. Ще бъде следено за опити за манипулиране на резултатите и при установяване на такова, авторът ще бъде декласиран.

Няма ограничения за начините за популяризиране на публикациите от страна на автора.

Публикациите ще бъдат получавани на имейл [email protected] или чрез формата за попълване в уебсайта. Те ще бъдат предварително преглеждани от редактор за нецензурирани думи, прекопирване и нарушаване на авторски права. Веднага след това ще бъдат публикувани в специална секция на уебсайта, където ще бъдат достъпни за потребителите.

Над публикациите няма да се употребява редакторска намеса. Те ще бъдат публикувани с текста, заглавието и изображенията и/или видео материала, такъв какъвто е изпратен от автора.

При проблем с публикацията, авторът ще бъде своевременно уведомен.

Прикачените към публикацията изображения трябва да са с високо качество, без водни знаци и реклами. Видеоматериалите също ще бъдат преглеждани от редактор. Те ще бъдат качвани на сървъра на уебсайта.

Публикации с цел реклама няма да бъдат одобрени.

До 2 юли (понеделник) всеки желаещ има възможност да се уведоми екипът ни, подготви своята първа публикация и да я изпрати.

P.S : С обявяването на конкурса с нас се свързаха няколко компании, които също изявиха желание да връчат награди. При промени в наградният фонд или нещо друго ще уведомя всички допълнително, а може и да следите страницата във Фейсбук .
 
Последно редактирано:

Горе