[ТОП ОФЕРТА] - ХОРА С ФЕЙСБУК ПРОФИЛИ,ГРУПИ,СТРАНИЦИ!

HARDSPAM

New Member
Здравейте на всички колеги!
Успешна 2021 Година!

Търся хора, които имат добър или голям ресурс в социалната мрежа фейсбук. Целта е трафик публикации и спам към групи и канали в друга социална мрежа. Търся сериозни хора, които наистина ще положат усилия за добра работа, защото не искам да си губя времето в писаници, неуредици и излишни драми.

1.Търся хора с фейсбук групи и страници, които желаят да пускат трафик публикации. Всеки един човек трябва да разполага с аудитория над 5.000 човека.
2.Търся хора с фейсбук профили за спам публикации в точно определени фейсбук групи, които са не повече от 20 на брой. Всеки един човек трябва да разполага с над 5-10 фейсбук профила.

Предлагам :
20 стотинки/Влезнал човек при слаб прогрес - от 1 до 250 потребителя
25 стотинки/Влезнал човек при добър прогрес - от 250 до 500 потребителя
30 стотинки/Влезнал човек при супер прогрес - над 500 потребителя
Заплащам при постигнат моментен резултат по желание на човека. Не заплащам предварително (за напред).

==>За връзка с мен, използвайте опцията за лично съобщение с мен във форума.

Надявам се да няма излишни коментари. Знаем, че една страница или фейсбук група се продава от 1 до 5 стотинки на човек, а аз предлагам много повече. Това начинание не е толкова лесно, колкото си мислите на пръв поглед, но лесно няма никъде. Не купувам Фейсбук Профили, Групи и Страници, а точно обратното, надявам се собствениците им да ги използват. Ако няма какво да кажете, но все пак искате да напишете нещо, за да ви се вдигат коментарите и активността, може да тагвате хора от които мога да се възползвам.

П.С : Не съм сигурен, дали тази тема е за този под форум, но нямах възможността да използвам "Купувам/Продавам/Предлагам/Търся и Private MarketPlace". Ако екипа на predpriemach.com реши, че тази тема не е за тук, може да я преместят. Извинявам се предварително, ако има грешка!
 
Здравейте на всички! Получих висок отзив на потребители от форума, които имат желанието да работим заедно срещу заплащане от моя страна. Тази вечер (10 Февруари) ще отговоря на всички запитвания и ще се свържа със всички, които са писали коментари в темата. Успях да прочета повечето съобщения, но се изисква време да отговоря. Отсях някои неща, които могат да помогнат на всички, които се свързват с мен.

1.Не заплащам предварително (за напред) - Тук исках да кажа, че заплащам директно на момента, когато човека с който работим го изиска спрямо постигнатите резултати. Ако той добави в канала/групата 1000 човека и изиска да му заплатя, изчисляваме и си оправяме сметките на момента. После може да реши да вкара още 300 човека и да изиска заплащане. Няма проблем. Защо не заплащам за напред предварително ? Елементарно е, защото нито аз, нито човека с който работя няма как да знаем колко потребителя ще вкара. Може да платя за 1000 човека, а той да вкара 300 човека. Може да заплатя за 50 човека, а той да вкара 100 човека. Това са излишни неща, които водят до неуредици.

2.Мога да работя с 20 , 50 , 100 човека едновременно. Няма проблеми. Всеки човек с който работя ще си има собствена група и канал и сам ще може да проследи своята продуктивност независимо дали ще е от трафик публикации във фейсбук групи и страници или спам със фейк профили в точно определени групи.

3.Няма как да докажа предварително, че съм коректен. Трябва да поработим заедно, за да си го докажете сами с времето. Каквото зависи от мен ще го направя. Профила е нов, но не съм нов потребител. Просто това ме устройва за момента, спрямо услугите, които търся. Ще търся тези услуги в дългосрочен план, за това този профил ще ми е работния за тази дейност.
 

Горе