Таблиците отчитат ли се като текст ?

SSTrader

Member
Здравейте,
Имам 2 въпроса. Сайта ми е www.soccer-picks.net
Слагам мачове и са в табличен вид.
Гугъл би ли ги отчел като текст ?
Имам и притеснение. Възможно ли е гугъл да отчете като дублиращо съдържание с лайфскорите и други подобни сайтове ?

Благодаря ви :clap:
 
Последно редактирано:
От: Таблиците отчитат ли се като текст ?

Да, текста от таблиците се индексира от Google. На втория въпрос отговора е неприятен - да, отчита се като дублирано съдържание и още как! Поне ги разбъркай малко срещите, или ги подреди по някакъв друг начин - организирани по първенства да речем. Може да разбиваш информацията в няколко страници, а не всичко да се показва в една дълга страница. И добави някаква плява за пълнеж, да речем стандартните за такива сайтове обяснения на видовете залагания, системи за управление на парите и т.н. , хем ще ти се напълни сайта с ключови думи, хем Google няма да те прати в трета глуха заради дублирано съдържание. Успех!
 
От: Таблиците отчитат ли се като текст ?

Другото което можеш да направиш е след като ги копираш от ексела в joomla-та си виж кода (ако го експортваш директно в html файл го отвори и си виж кода) и разкарай излишните метатагове :
Код:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251" />
<meta name="ProgId" content="Excel.Sheet" />
ей тея и тях :

Код:
<link rel="File-List" href="/Book1_files/filelist.xml" />
<link rel="Edit-Time-Data" href="/Book1_files/editdata.mso" />
<link rel="OLE-Object-Data" href="/Book1_files/oledata.mso" />

Ако ще ги има тея ги остави само веднъж в началото на страницата и то в head секцията. Можеш да махнеш и класовете на тd-тата (class="xl26"), както и няма голям смисъп на всяко едно td да има "style="text-align: left;", можеш просто да го дефинираш в css-то веднъж. Ако ти се занимава можеш да потърсиш как да си напишеш макрос да ти превежда отборите, или ако не можеш сам, да намериш някой да ти го свърши.
 
От: От: Таблиците отчитат ли се като текст ?

Надявах се да не го отчете като дубликейт, тъй като коефициентите са различни. И първенствата са подредени по азбучен ред. А в други сайтове и лайфскори са подредени по час. Поне така мисля де.

Поздрави
 
От: Таблиците отчитат ли се като текст ?

Здравейте,
като си изтествах сайта с COPYSPACE останови че главната страница не е копирана, а архива само началния час не е уникално. И все пак щом COPYSPACE отчита като уникално съдържанието, има ли вероятност чичко ми google да каже друго ? :):twisted:
 

Горе