Тайна завера в Правец! Хазарката Кунева-Пръмова руски кандидат за Български президент

Re: Тайна завера в Правец! Хазарката Кунева-Пръмова руски кандидат за Български прези

Виждам, че за пореден път си пропуснал да си изпиеш медикаментите, но все пак сам се оборваш с братвежите ти.

На мен не ми е писнало от нищо и не ме боли от нещата които казваш, защото част са истина, другото е просто продукт на болната ти фантазия и това което нормалните хора наричат мисловна дейност, а при тебе си е просто дегенерирала омраза към което дори и ти не знаеш какво е, а си го прочел в болните разкази на сексуално малтретирани руснаци, мислещи се за българи.

Виждам, че репертоара ти е прекалено ограничен, защото дори и епитетите ти хич не се променят, но имам един ей така прост въпрос - след като си такъв българин, какъвто твърдиш, предполагам трябва да знаеш, че думата пачавра е чуждица и същата тази дума е турска. Къде си бе българина, за теб нямаме ли си наши думички, та прибягваш до чуждици? Поне обида на български не можеш ли да измислиш или бедното ти мозъче е толкова обременено с порното и анти-руските интриги, че не можеш да се сетиш за подходяща думичка.

Аз за моето лечение и погребение не мисля, поне за това съм си направил сметката и смея да твърдя, че всичко ми е уредено. Единствения с проблем тук си ти, но за съжаление твоето лечение явно не дава никакъв резултат, защото болния ти мозък лечение няма.
 
Последно редактирано:
От: Re: Тайна завера в Правец! Хазарката Кунева-Пръмова руски кандидат за Български п

ами тогава защо се оплакват :)
А този поздрав е за теб:
[video=youtube;5kUnzVzyxl0]http://www.youtube.com/watch?v=5kUnzVzyxl0[/video]
 
От: Re: Тайна завера в Правец! Хазарката Кунева-Пръмова руски кандидат за Български п

Къде си бе българина, за теб нямаме ли си наши думички, та прибягваш до чуждици? Поне обида на български не можеш ли да измислиш или бедното ти мозъче е толкова обременено с порното и анти-руските интриги, че не можеш да се сетиш за подходяща думичка.

Това е защото не е българин, а е някакъв помияр, отчаян от живота и страхливо надаващ грозен вой от разстояние. Не се притеснявай - не хапе.
 
От: Тайна завера в Правец! Хазарката Кунева-Пръмова руски кандидат за Български прези

Не се карайте, мастията Гоце трябва да бъде набита на кол, барабар с дружинката му.
 
От: Тайна завера в Правец! Хазарката Кунева-Пръмова руски кандидат за Български прези

Пиян руснак се самозапали върху статуя на Ленин

Руски безработен, видимо пиян, се опита да се самоубие чрез самозапалване върху статуя на Ленин в град Ужур, Красноярския край в Сибир, предаде Франс прес, цитирана от БТА. Инцидентът се разиграл пред сградата на общината. Пияният опрял стълба до паметника на Ленин, качил се по нея върху монумента и се подпалил, преди да падне на земята, целия в пламъци, се казва в съобщение на местната полиция.

................



Ах колко жалко е да си руснак или генетично увреден продукт на руснаци накратко наречен славяномангалистанец "коренен" жител на Задунаевска губерния.

Лечение за русофилистична чума няма открито, така както няма лек за комунисти, милиционери и педерасти !!!:wink:
 
Последно редактирано:
От: От: Тайна завера в Правец! Хазарката Кунева-Пръмова руски кандидат за Български п

Пияният опрял стълба до паметника на Ленин, качил се по нея върху монумента и се подпалил, преди да падне на земята, целия в пламъци, се казва в съобщение на местната полиция.
Във всяка държава има емоционално нестабилни "личности", като теб. Не знам защо да прави впечатление на някого.
 

Горе