Таргетиране по квартали във Facebook - Мнения

Здравейте колеги,

Предстои ми трудна задача, а именно рекламиране на стартираща услуга - доставка на топъл обяд в офиса.

Фейсбук, че ще си използва като инструмент, ще се използва. Мисля да таргетирам едиствено района, който мога да покрия.
Въпросната локация е София, ж.к. Борово и околията.
Другата точка е таргетиране по интереси. Да задавам всички възможни или отново пресяване на интереси само в сферата на храната, напитките и подобни?

Що се отнася до самото съдържание на рекламата, не мисля да въртя само менюто. Интересни снимки, видео от кухнята и т.н.

Като цяло, иска ми се да разбера мненията ви за подобен вид реклама. Дали ще бъде полезна?
 
Не съм много сигурен дали може да се таргетира квартал. Май само град позволява и възрастова група (щом ще е ядене, таргет групата трябва да ти е 25-40 за хора работещи в офиси и поръчващи Online).
 
Квартал реклама във фейсбук?
Не е невъзможно, ама как? Защо не опиташ така: направи си някакви флаери, обиколи квартала, раздай ги на фирмите - ефективно и евтино.
 
Възможно е колеги, можеш да зададеш точка с координати и да определиш в Км радиуса около нея. Моята е да речем на кръстовището на бул. България и бул. Тодор Каблешков. В радиус от 1-2 км покрива ж.к. Борово, Манастирски ливади, Гоце Делчев и т.н.
За листовките да, даже съм мислил за някакъв вид по-нестандартна хартия или и аз не знам, нещо което да се различава поне малко от стандартните, които се търкалят по земята във всеки един вход.
 

Горе