Тези сайтове дето сега ще ви ги изброя

mafiota9124

New Member
тези сайтове bux.to bux3.com 19bux.net тези сайтове как се наричат аз сам нов в занаята и дали плащат малко информация да ми дадете
 
ми с две думи - остаи ги тия помиии , добре си ни дошъл и нека те посъветвам нещо - разгледай сички важни теми из форума и така ще се насочиш от какво и как точно можеш да си изкарваш прилични парички. Успех!
 
Здрасти и добре дошъл тук. Еми що трябва ще дадеме едно мнение за тези сайтове. Ето го и моето:

Бате, бегай от такива скемове и простотий. Наричат се сърфове, както и матрици (поради факта, че са на "n" нива). Не, не плащат - а само губят времето на посетителя. Занимаването с такива сайтове няма да ти гокара както кеш така и допълнителни знания в областа на изкарването на пари онлайн. Бъди сигурен че при тези сайтове е важно само едно - да се натисне хикса на прозореца след появяването им в него.:)

Раязгледай форума, харесай си някоя секция, прочетия, а защо не и повечето - всичко тук е интересно и полужително за уменията ти да правиш кеш от интернет. И не след дълго ще направиш шпървият си сайт,блог,мрежа....и ще имаш идея как да я популяризираш онлайн.

Кеша е следващото ниво. Сайтовете, които си дал за пример са далеч от това. :)

Приятен престий тук и успехи..
 

Горе