Теленор и А1 с по високи цени на плановете заради инфлацията...

Това поне е увеличението при телеМор. На баща ми сутринта му дойде съобщение.

Първоначално бяха обявили по 1 лв увеличение на услуга, но понеже им забраниха да увеличават за 2 периода наведнъж, вдигнаха процента. Сега услуга с цена 10лв например, се вдига с 3.30лв, вместо с лев.

Странно, но аз от Свиваком още не съм получавала никакво съобщение за предстоящото увеличение. Може би на мен ще ми намалят сметката? o_O
Абе, аз както стана ясно в други теми съм изтървал матрЯла по смятане за 4 клас, ма 3.3% на 10 кинта неЙ ли 33 стинки?
 
Абе, аз както стана ясно в други теми съм изтървал матрЯла по смятане за 4 клас, ма 3.3% на 10 кинта неЙ ли 33 стинки?
Е, аз съм учила математика в школите на монополистите. Там така смятаме. ;)
Махни майтапа, ма ше видиш, че накрая точно така ще се окаже.

п.с. С математиката съм зле и си го признавам. Матряла и за втори клас ми беше труден. Още не знам цялата таблица за умножение, но пък помня наизуст някои стихотворения. :)
 
В Англия това поскъпване се прави ВСЯКА ГОДИНА и резултата е около 1£ повече месечна сметка за всеки договор (стар нов не ги интересува). В всеки договор (и на банките и на теле операторите) го има това заложено и просто до сега в БГ не се използваше така очевидно.
 
Какво да кажем, за тока... Сметка от 100 лв. зимно време (отопление на пелети) на къща скочи на 200 лв. почти....... И това не е инцидентно за месеца, а вече 3 месеца подред...
 
Иначе стана две летА съм в швабско, бг номера ми лежи на сим 2 само за входящи и "дали съм аз" смс-и при банкиране, в момента е със 66 стинки без ддс текуща сметка... Сигурно има некво логично обяснение, ма неем нерви да изчакам мелодията. :)
 
Какво да кажем, за тока... Сметка от 100 лв. зимно време (отопление на пелети) на къща скочи на 200 лв. почти....... И това не е инцидентно за месеца, а вече 3 месеца подред...
Не че нещо, ама тока за битови абонати не е поскъпвал драстично. Т.е трябва да има друго обяснение.
 
@Leverage и при мен така ама при мобилен телефон + нет + тв вдигат с 3лв и ми дават 1 лев отстъпка задето плащам онлайн. :D
Да са живи и здрави.

Честно казано на мен ми стана смешна ситуацията. За това левче толкова шум. Популизъм от другарката Нинова. При тази инфлация това "кафе" и го давам на драго сърце, стига да ползвам добри услуги от тях. Поста ми беше от хумористична гледна точка.
 
Има значение подхода, как се представят нещата, а не сумата в случая.
Все ми е тази за стотинки ли са, левче ли е или повече.
Проблема е причината, която изтъкнаха - "повишени разходи за ток", докато същевременно продължават да продават услуги с до 50лв на месец отстъпка за нови клиенти (пример: такса от 1лв на месец за период от 6 месеца за интернет и телевизия) + куп още промоции и отстъпки.
Нинова...тя е майстор що се отнася до възползване от теми, по които се вълнува народа, но за жалост само до там. Полезността от активността й често е нулева за всички, но не и за нея. То не беше бабата с козите и какво ли още не.
Впечатлиха ме обаче вчера кадрите от конгреса на БСП - екрани, модерни зали. А уж държавата щеше да ги съди миналата година за над четвърт милион неплатен наем на централата им в София.
 

Горе