Тема за блог

Aea

New Member
На каква тема имате блог.. Или кажете теми, че и аз се чудя на каква тема да пиша.. Вярно е, че който в к'вото е добър,но не не се сещам никва тема.
 
От: Тема за блог

че и аз се чудя на каква тема да пиша
Пиши нещо което ти е интересно, да ти доставя удоволствие, ако ще е да си пишеш блог. Всеки пиши за каквото му е кеф, освен сайтове с които се опитва да извади някой друг лев, защото за кеф за кеф но и пари трябват понякога ( даже винаги)
Я кажи сега какво хобита имаш какво ти е интересни има ли нещо което искаш да кажеш на другите хора.
  • Аз преди като ходих да бягам редовно бягад 4 км за 17 минути има ли по бърз? Като ходих да правя набиранки редовно рекорда ми бяха 27 наведнъж а на серии 8 х 15. Но сега от работа компове няма време кофти работа.
  • На мен ми е интересна електрониката, програмирането, но не ставам за нито едно от тях
  • Интересно ми е да чета картинки на които да пиши някакви мисли и цитати, или стихотворения но само на ботев.
  • Ааа също и да нареждам хората

Имам блог за някои от горните неща. :)
 
От: От: Тема за блог

Ааа също и да нареждам хората

Съществува ли такъв блог? :mrgreen:

Човек наистина трябва да пише за нещата, които го вълнуват и са му интересни. Така се получава най-добре.
 
От: Тема за блог

Според мен, човек пише или за кеф, както се казва, или за пари. Много често двете неща се разминават и ти трябва да решиш кое от двете искаш. Малко са хората, които се рдват да пишат за това, което им харесва и да правят пари от него. Ако избереш писането за пари, ще трябва да се замислиш откъде ще събираш материал за блога.
 
От: Тема за блог

има и вариант в който като нямаш дар слово да пишеш или пък те мързи да пишеш и правиш едно такова чудо за което между другото ако имате идеи какво да го правя напишете нещо
 

Горе