Тея статии струват ли по 15 лева всяка?

Кой го казва. Значи щом някой е недоволен да си мълчи? Съвет от човек, който дори не е направил една сделка в тоя форум не важи.
Луд ли си къв си, че се връзваш на тая?!?
 
Кой ще да е некоректен, в хронологията сме се разбрали УЖ колко статии искам и колко съм получил. Че тея статии не стават и за сателитка, не стават. Не знам за какъв екип говориш, след като ми каза тогава, че не можеш да измислиш тема върху gps устройства за коли. Писал съм ти няколко пъти, аджаба да се сетиш, ти да кажеш ще има ли други статии няма ли да има, а аз съм си търпелив и си чакам.
 
До колкото си спомням си пуснал 30лв за две статии и отделно искаше още статии за още 30 лв или греша? Съжалявам, не помня 4 месеца назад.
Ако искаш екипът ще се представи във форума ( нямат регистрации, но все пак мога да публикувам тяхното становище по случая ако желаеш ). А до колкото това дали статиите са добри - какво очаквате при положение, че човекът иска статии "колкото за гугъл и не трябва да са нищо уникално като мислене" и от човек, който все още е бил на обучение? Принципно ВИНАГИ връщам парите или пиша аз статиите ако клиентът не е доволен от новите попълнения на екипа, но 4 месеца назад + това статиите са използване вече, какво се очаква? Какво повече да кажа за човек, който приема продукт и после се оплаква от него. Жалко, че хронологията се е изгубила да покажа и неизгодните за него части от разговорите.
 
Ако искаш екипът ще се представи във форума ( нямат регистрации, но все пак мога да публикувам тяхното становище по случая ако желаеш )

"Екипът" :D:D:D:
589755080_orig.jpg


И да нямат регистрации, ти ще им направиш поне по две ако трябва :D
 
Кроса яко се възползва че вече няма червени репи и ги ръси едни ....
Котката си хранил с еко моркови o_O
 
[9.6.2016 г. 08:49:27] Ивайло Ангелов: ок, какви статии искаш?
[9.6.2016 г. 08:50:46] Цветомир: ******* trqbva da izmislim nqkakyv teкst na zaglavnata
[9.6.2016 г. 08:50:51] Цветомир: ot 3-4 izrecheniq
[9.6.2016 г. 08:50:59] Цветомир: i 4-5 statii za navigacii za kola
[9.6.2016 г. 08:52:17] Цветомир: a pyk iskam edna statiq da ima zaglavie : kachestveni nagivacii *******
[9.6.2016 г. 08:52:28] Ивайло Ангелов: аха


Това за статиите за гугъл ти го казах, защото заби на първата статия за gps навигации ( и последната ) и се видя, че няма да можеш да се оправиш явно с нищо. И ми каза, че не си можел да измислиш нищо ( ти или екипа последно? :D ).

Кажи си аз ги писах статиите и толкова, какви екипи, какви становища? Иначе дай тези "становища" :D
 
Последно редактирано:
Аз пари си имам, не си искам парите обратно, дори и да не бачкам пак ще си имам пари. Исках да видя като пусна темата за статиите на английски дали ще си кажеш " вярно тоя човек ми даде някакви пари, що да не взема да му дам някакви статии на английски, като съм предложил не толкова статии колкото се разбрахме и не струват 30 лева". Аз най-вероятно въобще нямаше да се възползвам от компенсацията, поради познатото ми качество.
 
Последно редактирано:
Смятам да прекратя спора. Качеството си е супер, имам си портфолио, 4 месеца са минали и за такъв срок+използвани статии компенсации не се предлагат
Вижте как чрез етерични масла да направите прането нещо хубаво за Вас и дрехите си!

То и самото заглавие говори за голямо качество, аз пък ще ти сложа отрицателен итрейдър и ще се постарая хората да са запознати с тия статии, когато си предлагаш услугите.
 
ама тоз фактура даде ли, ако не е - бързо сигнал в кзп, че ме плашеше с него :D тоя е голям мошенник, баце, не се занимавай с него, че ще ти прати хора от дружба и няма да има да ти връща пари, ами ти ще му додаваш... бегай далече.

мисля да пусна сигнал за него до путин, че пише статии срещу Русия и да му пратят една топол-ка М хаха
 
В крайна сметка че пееереме ли или неа пеереме, това е въпроса.
 
ще се постарая хората да са запознати с тия статии
Ровя из темите, щото търся някой за създаване на About us page - уникална и с CC. Та, от мен БЛАГОДАРЯ!
Като гледам...май трябва да си я правя сам :(
 
Ровя из темите, щото търся някой за създаване на About us page - уникална и с CC. Та, от мен БЛАГОДАРЯ!
Като гледам...май трябва да си я правя сам :(
Здравейте,
Не знам какъв е проблемът, и Вие ли излезнахте "недоволен" мой клиент? Наистина е интересно, когато хората, искащи статия за няколко минути, за която изрично казват "не се старай, никой няма да ги чете" и се опитва да прави рекламация по изключително грозен начин 6 месеца след като е поръчал как оказва влиеяние върху някои хора.
Та ако и Вие се чувствате ощетен от мен по някакъв начин - моля, споделете.
Вече няма да се изненадам ако съм започнал да пласирам наркотици междувременно.
 
Не, не съм ощетен. И именно затова съм благодарен на @ReminD
Изглежда има известен напредък, но не ми е приятно да се учат за сметка на бизнеса ми.
Примерно "излезнахте" (от горния пост) не е книжовна дума. А по горе в темата...без коментар.
 
Не, не съм ощетен. И именно затова съм благодарен на @ReminD
Изглежда има известен напредък, но не ми е приятно да се учат за сметка на бизнеса ми.
Примерно "излезнахте" (от горния пост) не е книжовна дума. А по горе в темата...без коментар.
Ето малко статистика, тъй като явно тя е по-показателна от всичко останало:
1. "Излезнал" не е книжовна, но хубава дума. Поне според мен. Все пак това е форум и гледайки останалите постове, където някои си позволяват да ругаят и псуват, подобен "пропуск" според мен не е от особено значение - това не е официално писмо до г-н Президента, до Клиент, материал за Клиент или пък обява, в която си предлагам услугите. Въпреки това мое мнение приемам градивната критика.
2. Този човек е единственият, който се смята за "завлечен", както той се израци някъде в тази тема. Проблемът не беше какви са статиите, тъй като той самият не държеше на качеството - "Абе пиши ги там да има текст", "Дай ми ги до 1-2 часа, че закъснявам с поръчката" и подобни (не е точен цитат, перифразирам). Рекламациите принципно трябвав да се случат в Законовия срок за онлайн търговията, а именно - 14 календарни дни от датата на покупката. В случаят, въпросният Клиент е предявил иск за ЗАМЯНА на артикул със статия на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК половин година след датата на покупка. Кажете @dustboots , това коректно ли е според Вас?
3. Ученето е характерно за успешните хора. Човек се учи всеки ден - от раждането си до смъртта си. Ако някой е спрял да учи на определена възраст и се нарича успешен, моля, нека се покаже - ще ми е интересно да се запозная с въпросния човек. Всяка статия обогатява един копирайтър с нещо, всяка задача, всеки изминал ден. Та...в този ред на малко философски разсъждения - няма да намерите човек, който да не се учи, работейки върху Вашия човек. (не е точно статистика, но мисля, че трябва да се каже)
4. Троловете в този форум са доказали с времето, че са доста конвекционален тип "клавиатурни герои". Никаква креативност не влагат при разпалването на междуличностните конфликти във форума, както и в "плетенето" на интриги. И много се учудвам защо някои хора им се връзват?

Пак казвам - никого не съм задължил да купи от мен. Няма как. Не е редно. Но това един господин (авторът) да руши моята репутация пред общонстта с изсмукани от пръстите критики, въпреки че той е поискал статията да изглежда така, просто няма да се получи.


Лек и успешен ден желая.
 
1. Стилът на писане, независимо къде, е лицето на копирайтъра. За клиента това е критерий дали плаща на перфекционист или купува "котка в чувал". Разбира се, това е само мое лично мнение...
2. В случая нито съм страна от сделката, нито имам правото (и/или желанието) да коментирам коректност или некоректност на която и да е от страните.
3. Да, човек се учи, докато е жив. Обаче и другото е вярно - когато повериш отговорна задача на недостатъчно компетентен изпълнител, плащането на самата услуга е най-малката беля. Негативните последици във времето са по-важни, те са носител на реалните загуби, личен горчив опит.
4. Другата тема, където рекламирате услугите си, също е пълна с грешки и неточности. И не съм съгласен, че във форумите може да се пише джаста-праста. Точно защото са форуми, а не чат примерно.
P.S. Вън от дискусиите. Аз съм занаятчия. Правя винаги нещата такива, че да харесат на самия мен. Това, което не ми харесва, го наричам брак. Брак не продавам, даже не подарявам. Замислих се дали не сте продали брак. Или може би си харесвате статиите? Идеята е, че по-добре да откажеш поръчка, отколкото да продадеш брак. Ама всеки сам си решава какво продава и какво купува...
 

Горе