Тиксото тотално падна....

Sammy

Well-Known Member
Днес се прибирам от училище и искам да видя откъде идват посетителите към антиреклама-бг.ком и гледам последни 100 референции и гледам нищо, помислих си че нещо има проблем с моя брояч, прегледах и други броячи - the same... Предложете ми някой брояч при който мога да видя откъде идват и от кой търсачки при кои ключови думи :(
 
От: Тиксото тотално падна....

Батка Тухото е много зле . и аз го използвам ама повече за престиж. Сложи си аналитикс много по добър е.
 
От: Тиксото тотално падна....

Аз си ползвам отделен брояч за посетители, просто той не показва статистика като тиксото от кои търсачки и при кои ключови думи се класирам и т.н. Аналитиска това показва ли го :?
 
От: Тиксото тотално падна....

И аз се чудя защо услугите към host.bg са последна дупка на кавала - vbox7.com е супер успешен сайт, а половината му функции не работят. Tyxo - постоянно някакви бъгове, статистиката пернаментно се движи с почти 24 часа назад. Има и тотални прорадания, като днес. Не знам собствениците НетИнфо знаят ли си интереса - хвърлят се безумни усилия в платформи като zoom.bg, които имат силна конкуренция, а такива, които безапелационно са N1 в България, са оставени да залиняват. И още повече - сега пък като ги купиха НетИнфо някакви,*които акцентират на "журналистика" и въобще "медии", какво ли ще стане с тези "по-техничарски", ако мога да се изразя, проекти. Дано има кой да налива средства и в тях и да ги поддържа.
 
От: Тиксото тотално падна....

Мисля си че имат средства, но просто тиксото не е един от сайтовете, които са топ привилегия на компанията. Аз лично не намирам голям смисъл в това да си сложиш тиксо, както от гледна точка на оптимизацията, така и от гледна точка на линкване към бъгав сайт. Но това е лично мнение. Има къде къде по-добри каунтъри, независимо какви сайтове имаш - Бг или Чуждестрани:)

От vbox7.com не мога да се оплача, освен че от време на врем им се прецаква търсачката и рилейтед видеотата не са много рилейтед. Не знам с какви тагове захапва, но определено има какво да се направи по въпроса...:)
 
От: Тиксото тотално падна....

ми че гугъл аналитик-а е супер както за български, така и за чуждестранни сайтове, пък и не ти вади глупави картинки с линк към тях...
 
От: Тиксото тотално падна....

ми и аз ползвам тиксо но нещо наистина се прецакаха показва ми рефернции гледам google msn live... давам на търсачки или кл. думи и няма никой... :)
 

Горе