Тия в bmwpower-bg.net форума тъпи ли са или да?

От: Тия в bmwpower-bg.net форума тъпи ли са или да?

БМВ форума е най-подредения и добре модериран от всички автофоруми в които съм бил, това, че ти не си успял да си пуснеш обявата там не значи нищо, а е по-добре така вместо маркета да се пълни със всякакви търгаши дето предлагат талиги с неясна история. За такива като теб има мобиле и карс там се продават най-лесно кочините.
 
От: От: Тия в bmwpower-bg.net форума тъпи ли са или да?

Тва с моралния админ/програмист в другия форум, да не е алтернативния БМВ форум на недоволните? :)
Иначе за Любо, да преди години нарушаваше правилата, но си изяждаше и бановете. Това беше преди доста години, сега няма да видиш подобно нещо. Сериозен човек си е с бизнес и семейство, и е страшен пичага ;)
В началото, преди 8 години, аз също поспамвах, но тогава си е за тогава ;)
 
От: Тия в bmwpower-bg.net форума тъпи ли са или да?

И аз мисля, че е прекалено строго там. Също така доколкото си спомням в разделите за обща тематика мненията/постовеете не се отчита... ако греша ме поправете.
 
От: Тия в bmwpower-bg.net форума тъпи ли са или да?

Ако смятам да мамя в някой форум ще намеря хиляди начини да публикувам обявата си или поста. Просто модераторите и админите на някой форуми много издребняват за някой неща, нали за това са форумите...да се пише в тях. И трябва самите посетители да дават и изказват мнения по темите а не някой админ еднолично според своите възгледи да реже регистрации и мнения...
 
От: Тия в bmwpower-bg.net форума тъпи ли са или да?

@testkiwi нали осъзнаваш и че в този форум също има условия, които трябва да се изпълнят от новите потребители за да публикуват в раздела "Пазар".
Така че админите тука също ли са бастуни?
 
От: Тия в bmwpower-bg.net форума тъпи ли са или да?

Почти във всички форуми има правила което е нормално. Не може още първия пост да бъде продавам еди какво си. Това правило се въведи и във форумите за риболов пишеш 30 градивни мнения и получаваш правото да можеш да продаваш. Не ми харесва обаче това да си пускам молба за да ме одобрят за продавач.
 

Горе