Тоз па... dev Вайбкодинг плейс.

Същата новина като горе.
Кликнете горе в ляво на "Shorts" че плейъра на форума хич го няма.

Яко, ко. Ма на мен ми е бърза смяната, може да е от годините...

Иначе мен ме израдва как генерира гол гъз.., иначе правила, ограничения...

Днес в другата тема се отворъ въпрос за скрейпването на домейни.. че ми хрумна една интересна идея... Фиийд на новите .БГ сайтове.., клюкарска работа.., но може и да се види как се интегрира ИИ...

Има един сводка.. нищо особено на пръв поглед, но мен лично много ме радва..

Ще му търся домейн.. сега го мисля...

Днес в другата тема се отворъ въпрос за скрейпването на домейни.. че ми хрумна една интересна идея... Фиийд на новите .БГ сайтове.., клюкарска работа.., но може и да се види как се интегрира ИИ...

само активните изградени сайтове ли или и регистрираните домейни?

ти ги скрейпваш , но новите сайтове обикновенно имат noindex докато са в разработка
Отвори и виж, почти всички от октовмри са с дата на активация 02.10

Всъщност не е за лудо, това ако го направиш да работи и го затваряш и продаваш достъп за агнеции и всякакви такива.

Хабиш сума ти и ресурс за нищо
Какво точно съм изхабил?

Всъщност не е за лудо, това ако го направиш да работи и го затваряш и продаваш достъп за агнеции и всякакви такива.
Е, аз по-скоро го мисля като клюкарска директория. В смисъл, хем "реклама" за новоизлюпените, хем да се хвърля едно око на БГ уеб средата. Иначе какво трябва да се разбира под "да работи"

Как си извадил списъка?Липсват няколко мои сайта

От последните 2 дена ли са? В момента качвам от 1, 2

Понеже все пак говорим за регистърБГ, които са заседнали някъде през 70те... може да има пропуски. Например в списъците има и активирани през Август и Септ., даже мернах и един от Юни... Затова ги има в директорията...

Системата е полуавтоматик :D

Технически какво вземаш от регистъра? НЕ мисля че е правилния източник

Технически какво вземаш от регистъра? НЕ мисля че е правилния източник
Технически те реално не дават. Затова казвам, че може да има и пропуски.

Дай да ти давам mreja.info 😀

и моите липсват а Септември имам 5 бг домейна с работещи сайтове
Взимах за октомври. Между тях има и септември, шанса да липсват е голям, т.е. нормално е.

Горе