Топ 3 на най-грозните милиардерски сайтове

От: Топ 3 на най-грозните милиардерски сайтове

Верно, то и на форбс сайта не ми хареса, за първи път влизам в него и много грозен ми се стори.
 
От: Топ 3 на най-грозните милиардерски сайтове

Форбс.ком е добре направен (за новинарски) сайт.
 
От: Топ 3 на най-грозните милиардерски сайтове

ами като при нас !
Собственици на луксозни хотели и богатри фирми дават позволение на племеници,внуци и любовници да им праят сайтовете.Та въпросните чеда хванали web page maker-а и са готови дезигнери:)
 
От: Топ 3 на най-грозните милиардерски сайтове

Може да е добре направен за новинарски сайт, но на мен не ми хареса. Загубиха ме още в началото - като влязох и за десет секунди празен, грозен вишневочервен екран и една малка снимка на него, реклама. Друго което не ми хареса - добро решение за новинарски и комерсиален сайт за менюто горе и футъра, но така ми отнемат от зрителното поле за четене, за да скрия изкачащата лента на футъра трябва допълнително да кликвам. С една дума - за мен грозен, лош сайт.

П.П.: А сега пък ми излезе някакъв прозорец, който ме уведомява, че трябва да съм щастлив, понеже съм бил един от малкото избрани да участва в някаква тяхна анкета за удовлетвореността на клиентите от сайта им за да си подобрили сайта. Това добре, всеки сайт си има такива анкети, но защо трябва да ми излиза на целия екран, да замъглява страницата която чета и да ми ограничава достъпа до сайта? И отново ново, ненужно действие от мен - кликване да затворя този прозорец и надежди най-после да си дочета оригинала на статията за най-грозните сайтове.
 

Горе