Тоя лудия ще ни нападне ли?

Защо да ни напада, само да си създава врагове. Земеделските земи до Ямбол вече са купени от турски земеделци и фирми. След време, независимо дали си счетоводител, адвокат или агроном - ще се работи за тях. Всеки продаде надробената наследствена земя, за да си купи Голф или гарсониера. Това е истината. Всеки народ, който се отдели от земята си, прави път на нови заселници. Дори индианците са знаели това, не че ги е спасило де.
Колегата е прав , преди две години с мои приятел който се премести в София, ходихме до Русе да продава бащините си земи . Като обикаляхме селата ми направи впечатление че Българите са емигрирали и единствено етнически турци купуваха земята.След седмица престой се убедих че 70-80 % от земята е собственост на етнически турци.Може да не звучи добре обаче тези хора бачкат яко , не мрънкят , изкупуват де що има за продажба и окрупняват имотите си. На човека който си продаде имота моя приятел беше 30 годишен етнически турчин с 4 деца и вече имаше 200 декара земя.Има една поговорка ,която казва , че в природата няма празно един като си тръгне друг идва на негово място.
Дали Ердоган може да нападне? Прочетете "стратегическа дълбочина" и ще разберете , че е въпрос на време да опита нещо подобно на това което правят албанците в Македония , превземат парче по парче територията и , стопяват македонското население и после ....
 

Горе