Трафик

Techky

Member
Здравейте . От скоро съм в бизнеса ( афилейт ) . Направих си блог , дори два . Направих си и регистрация в cashburns . До тук добре върви , но немога да се справя с трафика . Немога да разбера как да си сложа блогчето в търсачки като google и т.н. Избрах си нишата на "bodybuilding" . А и още нещо до колкото разбрах от всичкото четене през последните дни във форума Ви : най - добрата реклама на сайт/блог е в форум за определната тема , но нещо не ми се връзва , чрез спам да привличаш хора . Основния ми въпрос е как да привлека клиентела (потребители,посетители..) в моя блог ?

Благодаря предварително за точните и изчерпателни отговори :)

П.С. Извинявам се , ако тази тема е има другаде . Явно съм я пропуснал или не съм стигнал до нея .

( Ще бъда безкрайно благодарен , ако някои си даде скайпа , за да мога да разговарям с него на тема "афилейт бизнес" )
 
От: Трафик

Най-добрият съвет е да си напишеш домашното първо - изчети каквото има налично по темата и тогава искай "изчерпателни и точни отговори", и гледай да са на точно формулиран въпрос. Никой няма да седне да те обучава благотворително на своя си занаят.

Та 2-те неща са:
- четене
- common sense (за да не задаваш впроси от типа "Да спамя ли форуми?"
 
От: Трафик

Още един критик .. Ако не знаеш-замълчи ! Благодаря все пак за вашия отговор . Трябваше да ми кажиш едно простичко нещо "щом си в blogspot те има в търсачката ,а за по добра позиция ти трябват линкове към твоя блог " . Толкова ли е трудно ?! Защо всички се правите на големи работи .. все пак това е форум .. ако неможете да ми помогнете .. не пишете глупави неща , за да издавате вашата некомпетентност . Спирам с тази тема до тук .. Още веднъж благодаря за вашете съдействие ! :)
 
От: Трафик

Молиш някой да те хване за ръчичката и да те въведе в "големия бизнес". Вместо да направиш поне минимално усилие да покажеш, че цениш времето на хората и си прочел това, което има да се прочете по темата.

Ако все пак държиш на намерението си да просперираш основно чрез задаване на въпроси, може да започнеш оттук:
[url]http://www.osadl.org/Eric-Raymond-How-to-ask-questions-the-s.questions-the-smart-way.0.html[/URL]
 
От: Трафик

Аз трафика си го карам с автобуси от Турция :mrgreen: . И сега сериозно. За да си докараш приличен трафик трябва...и сега стандартната част, можеш да я откриеш на 1000 места във форума - събмитваш по директории, трупаш съдържание на блога, оправяш си темплейта (за начало си дръпни безплатен от интернет), слагаш си линк към блога в подписа ти в тематични форуми, но се стараеш да не будеш нагъл и да не дразниш. В общи линии и на теория е това ...на практика...това е друг въпрос.
 
От: Трафик

Започвам с "карането на автобуси" :) За сега добре се справям поне според мен . Макар да имам 1-2-3( след време тези цифри ще бъфат в милиони :)) ) клика на ден като за начало пак е нещо :)
 

Горе