Трикове за набиране на линкове - Предложения

Ми трябва да си намерите високи pr линкове и тогава pr-a ще стане. Примерно 6-7 пр5 линка, 4-5 pr6 линка. Добре е да си намерите и 1-2 пр7. И тогава почти сигурно е че ще стане pr5.

Обаче един от домайните правих всичко и пак не сатана 5 -ца. Просто Г. този домейн си го мразеше още от началото ...

Mи за пример погледнете този сайт: www.seobook.com. Вижте, тои има тонове пр6 и пр7 линкове.
 
то това си е ясно и си е от основните знания в тая област .. въпроса от от къде си набавяш линкове с добър PR и добра релативност.. защото примерно може да имаш линк на стрнаица с PR 7 или 8, но ако на тази страница заедно с твоя линк има още да кажем 50 линка релативността т.е. един вид "бонуса" за твоята страница идва малка ... защото според моите познания "бонуса" от един линк на определена страница се дели поравно между всички линкове на съответната страница. :idea:
 
Аз си мисля че тежеста остава до 20-25-тият изходящ линк и след него рязко се губи PR-ът. Ако не беше така - не би трябвало да има линк пазар. Това е моето мнение, Но че е добре да си на сайт с PR 7 и да само с 10 изходящи линка (и ти да си един от тях) е по-добре си е така.

Да така е иначе BATTERY, но и затова е измислено интерлинкването. Остават тези линкове, които наистина са изходящи.
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
говорим за изходящи линкове само.. тези които са вътрешни за страницата просто можем да не ги броим в случая.
ето един пример
Код:
[url]http://www.cites.org/eng/resources/links.shtml[/url]
external links : 63
Followed external : 63

за това говоря.. иначе PR 6 има тази страница
 
до колкото се съмняваме в едно друго SEO форумче май ъпдейта е минал миналата седмица някъде.. наблюдават се промени в класитанията като малко по сериозни промени има понякога за българските сайтове ... вероятно работят по вкарването на алгоритми и за българският език че нали сме в списъка за следващи страни за пускане на AdSence на български (а не 30% български и 70 руски и подобни както е сега да излизат :))
 
А аз си мислех че е тази седмица, поради това че миналият път се забави с една седмица. Абе май пак ще си чакаме или няма да се осети, но аз лично не съм забелязал големи промени във пространството, заова си мисля че е още напът. Но както казва BATTERY, може и да е минал и нищо. :D

naskobg, бате как искаш да ти се помогне, освен да ти продложа да си поразходиш тук: Списъци с Безплатни Директории и да си поиграеш на събмитър. :D И тук не е зле да чекнеш: Как да повиша Ранга на сайта си - Говориме за PR6+(Накратко), ако вече не си минал през тази секция.

Преди един ден един се похвали в един форум че търсачките му били намерили сайта за около месец, и трикът бил да се разменят линкове с едни от големците в твоят бранш - 10 беше неговите сходни пертъори. Ей това също би ти свършило някяква работа - търси си сходни по тематика линкове. Като гледам малко ти трябва за 3-ката.

Успехи :wink:
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
имаше само google dance и аз не съм забелязал PR ъпдеит. Май всички които се занимаваме с Оптимизация за Търсачки и по специално Г сме затаили дъх чакаме и трупаме линкове..... А и спам ботовете са по активни от обикновенно ..... :evil:
 
да. а аз онзи ден бях 2.7 ---> 3 и пак паднах на 2.5 :((
Ей ще взема да си записвам всички линкове които обменям.
Явно някои са несериозни и ме разкарват от сайта си.
Някое софтуерче няма ли което да следи всичко това..щото както се сещате линковете са хиляди..
Забелязвам сайтове които са индексирани добре в алтависта а не гугъл са с по голям педжранк а аз имам 700-800 линка към гугъл но по малко в алтависта и пак..ядец.
 
Бате по принцип може да има някакъв инструмент който да чеква колко линка водят към теб, ама това се сещам само за такива които търсачката намира (Google, Yahoo, MSN). Иначе такъв инструмент има вграден в всеки линк скрипт, той автоматично проверява (след дадена команда де) колко от партъорите ти връщат линка.

Избери си Link Manager с този показател, мисля си че ще се намери даже повечето го имат само трябва да ги провериш, ако имах повече опит с всичките щях и да ти препоръчам някой. :wink:

Друг вариант, който съм виждал и си мисля и аз да направя е да е страница с по 25 линка на нея, без скрипт, просто HTML Code аднат към страницата. Но трябва да си приготвиш e-mail с който да поемаш доста удари от webmasters на тема линк размяна. И някой друг спам за разнообразие. :D Пълниш няколко страници ( да кажеме 3-4) с такива сходни с сайта ти линкове и си супер.

И такива сайтове има на първите страници на търачките за дадена дума/фраза.

Успехи занапред.
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
Не се връзвай толква на пр предикторите. Те са абсолутно неточни, иначе трябва да следиш дали ти пазят линковте, защото някой са големи боклуци и ще ти ги махнат след няколко дни.

vitohol е прав или ще си изтрият цялата линк страница и ще си направят бруталният редирект към home страницата за да излъжат търсачките. Има такива на добри места в търсачките, ама са довреме там - нали всички си знаем че такива не държат много тези позиции.
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 

Горе