Три промоционални лога!

xland

Active Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте :)
Предлагам изработка на ТРИ проекта за лого-дизайн на промоционална цена. Всеки проект включва една идейна концепция(с леки корекции) и дизайн на визитна картичка. Цената на един проект е 50 лв. Срок на изпълнение от 3 до 10 работни дни. Моля, публикувайте заявки тук в темата за да е всичко прозрачно. Подробности по заданието на проекта на ЛС. Естествено получавате векторен файл (eps,cdr) и растерен (png). За 'зелени' и 'постоянни' колеги от форума заплащането е след финализиране на сделката, чрез системата на 'PayPal' или 'Пощенски Паричен Превод' на Еконт Експрес. Срок на промоцията от 18 до 30 юни 2013 г.
 
От: Три промоционални лога!

UP :)

6238310p.png
 
От: Три промоционални лога!

Креативните 'заигравки' със символите на думичката 'UP', ще продължат до края на промоционалния срок описан в темата. Тези проекти, публикувани в графичния и идейния си вид на страницата на 'предприемач', не се предлагат от мен за продажба и служат главно за забавление. Всеки може да ги ползва свободно за разпространение, забавление и комерсиални цели.


SO-UP
6241125m.png
 
От: Три промоционални лога!

Поради нулевия интерес към темата, смятам да приключа с монолога. Очаквайте, след средата на следващия месец, 3 лого-дизайна на стойност 0 лв. Работил съм ползотворно с двама потребителя на този форум, което автоматично означава, че ще получат възможност за предимство. При интерс от тяхна страна ще остане едно безаплатно лого, което ще измисля по какъв начин да изтегля чрез честен жребий ( ако има повече от една заявка :))) ). Условията в настоящата промоция, оставт с изключение на срока за изпълнение: нов срок 5-20 дни. Сори, че не споменах, за промените на условието по мое усмотрение, свързани с приоритетните ми ангажименти.
 

Горе