Здравейте,
Търся човек, който да ми регистрира 7-8 фейсбук акаунта(по възможност от различни IP-та или не и 7-8те да са от 1 IP). Акаунтите трябва да са следните:
- да имат по 20 приятеля(аз ще им дам профилите от където да ги вземат фр-тата, защото ми трябват да са ми познати)
- да имат поне по 5 снимки(Снимките да не са на известни личности)
- имейлите към самите акаунт(от абв.бг да са примерно, там най-бързо стават)
- да са потвърдени с телефони.(като, ако някога ми се наложи да ми пратят код от фейсбук да ги ползвам, само за код говоря, да може да го изпратим)
- два от акаунтите да имат Developers акаунти. (с по 1 app)
Общо паричките, които ще получите: 40 Лева (По 5 лева на акаунт)
Трябват ми в кратък срок акаунтчетата...
Пишете ми на ЛС.
Хората с положителен iTrader и светещи в зелено са с предимство пред останалите.(Няма дискриминация, просто уважавам хората допринесли за развитието на форума, който аз много обичам!)
Благодаря предварително!
Поздрави,
Симеон
Търся човек, който да ми регистрира 7-8 фейсбук акаунта(по възможност от различни IP-та или не и 7-8те да са от 1 IP). Акаунтите трябва да са следните:
- да имат по 20 приятеля(аз ще им дам профилите от където да ги вземат фр-тата, защото ми трябват да са ми познати)
- да имат поне по 5 снимки(Снимките да не са на известни личности)
- имейлите към самите акаунт(от абв.бг да са примерно, там най-бързо стават)
- да са потвърдени с телефони.(като, ако някога ми се наложи да ми пратят код от фейсбук да ги ползвам, само за код говоря, да може да го изпратим)
- два от акаунтите да имат Developers акаунти. (с по 1 app)
Общо паричките, които ще получите: 40 Лева (По 5 лева на акаунт)
Трябват ми в кратък срок акаунтчетата...

Пишете ми на ЛС.
Хората с положителен iTrader и светещи в зелено са с предимство пред останалите.(Няма дискриминация, просто уважавам хората допринесли за развитието на форума, който аз много обичам!)
Благодаря предварително!
Поздрави,
Симеон
Последно редактирано: