Трябва ми плъгин за visitors

ReminD

Well-Known Member
Сещате ли се ония widget на blogspot - latest visitors by country и са дадени флагчетата на страни и цифричка колко души са влизали. Как се казва тва чудо на wordpress? Търсих с " latest visitors" ама намира шитави статсове за админ панела.
 
Това би трябвало да ти свърши работа - http://wordpress.org/extend/plugins/statsurfer/
Това също не е лошо, но не върши точно това което ти желаеш - http://wordpress.org/extend/plugins/visitor-maps/ но все пак може да му хвърлиш едно око :)
Аз обикновено избягвам да ползвам подобни добавки, защото имат много връзки към дб-то, а с това се увеличава и натоварването. Просто съвет - ако не е нещо задължително за твоя проект - или го избягвай или ползвай някоя метрика като whois amoung us за показване на подобни щуротии :)
 
От: Трябва ми плъгин за visitors

И двете не вършат работа =) . Искам като влезне някой в сайдбара да има статс със посетителите - примерно : usa : 1200 / ca: 400 / bg: 20 / и т.н. с флагчетата както си бяха, сетихте ли се =)
 
Това http://wordpress.org/extend/plugins/google-analytics-visits/
Demo: http://peplamb.com/google-analytics-visits/ (в дъното на сайдбара) ((А да и радиото в сайта socks a lot :D))
Предполагам, че сега ще кажеш, че не искаш тракинг методите на гугъла, та ако наистина е така - броузвай тука http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=country+visitors+widget&sort= до де не минеш 5те страници :d
 

Горе