Трябва ми хубав домейн безплатен и хостинг естествено?

110mb.com
freehostia.com
 
Безплатен домейн трудно ще намериш. Има форуми, които предлагат безплатни домейни срещу писане на постове (http://www.ddboard.com), но не си струва да пишеш един месец, когато можеш да закупиш домейн за 17-19 лв в България, или $9 от чужда компания.

И ако ще развиваш блог безплатно - моля те, използвай Blogger.com. Поне имаш гаранция, че блогът ти няма да изчезне заедно с базата данни във всеки момент.
 
От: Трябва ми хубав домейн безплатен и хостинг естествено?

awardspace/quote]

Здравейте на Всички и от мене!
Първо искам да се извиня за това, че съм новак в Affiliate Marketing и почти нищо не разбирам, но искам да попитам един въпрос, ако ми позволите.
Давам за пример ето този безплатен Хостинг, който съм цитирал.
Там пише следното:
200 MB Disc Space
5 GB Monthly Traffic
2 Domains Hosting

1. Първият ми въпрос е един сайт с Affiliate промоция на даден продукт ще успее ли да се впише в тези 200 МБ?
2. Вторият ми въпрос колко е това 5 ГБ като посетители на моя бъдещ Маркетингов сайт? Ще бъде ли достатъчно да получавам печалби чрез направени поръчки?
3. И последният ми и най-важен Въпрос е : Как така ще имам право едва само на 2 Домейна? Аз ако искам да си направя 3 или повече Сайта с различни продукти тогава, мога ли да си създам нов Акаунт в awardspace и отново да получа 2 нови Домейна. И така до безкрай да си правя нови и нови Акаунти в awardspace, само и само, за да получавам с всеки нов Акаунт по нови 2 Домейна?
 
От: Трябва ми хубав домейн безплатен и хостинг естествено?

Ами относно Zymic.com какво ще кажете, там пък каква е далаверата, че предлагат цели 6 GB Disc Space и 50 GB Traffic ?
Там мога ли по същия начин да процедирам, регистрирам си нов и нов акаунт, само и само, за да се сдобия с нов безплатен хостинг, където си да си кача моя Affiliate Комерсиален Сайт с цел да продавам на сергията даден продукт?
 

Горе