Трябва ми Title i Description

От: Трябва ми Title i Description

Ще дам просто някой насоки.

Title-a започва добре. Описанието какво може да се намери тук просто го махни и добави още една фраза, която описва ясно сайта. Името на домейна може да се сложи за branding ефект. Помисли за фрази на английски или български ще оптимизираш основно. Провери как се търси повече в България в тази ниша - на родния език или на английски и използвай популярния във title-a си.

Това което в момента ти играе роля на title, description tag и keywords можеш да го оставиш само за description, като го модифицираш малко. Стойността му като title и keywords е практически нулева. Махни английското начало и просто опиши с 2-3 изречения за какво е сайта. Това че wallpaper-ите са подредени в категории за улеснение на потребителя не би влязало във визитката на сайта и няма място и тук. Фокусирай се върху какво може да намери посетителя и ако има нещо безплатно примерно уточни какво.

В keywords tag-a изброи всички фрази и думи (отделени със запетая), за които искаш да се класираш, започвайки от най-важните ти. Тук вече е добре да използваш и английски и български. Няма нужда да прекаляваш с особено много фрази също. Вероятно всеки има различно мнение относно колко точно са достатъчно, така, че ако имаш желание и време - почети по темата. Между 10 и 20 е ОК по мое мнение.
 

Горе