Тъпи хакерии

rak

Active Member
Руски хакер е осъден, че ползва билборд за излъчване на порно
Преди година руснак е влязъл в сървър, контролиращ видео билборд в Москва и го е настроил така, че да може да се излъчва порно на него. Трафикът бил спрян и шофьорите започнали да се наслаждават на публичното пийп шоу. Този Игор наистина е голям шегаджия!
Но шегата му не продължила дълго. Властите хич не се забавлявали с неговите приумици и намерили Игор в неговия роден град, недалеч от Москва. Блинников твърди, че е влязъл в сървър на рекламна агенция, която контролира този билборд, и е избрал какъв видео материал да пусне на него. Той признава престъплението си и го нарича „лоша шега”.
Според властите това била ужасна шега и Блинников е осъден на 18 месеца затвор (което се добавя към 4 и половина години затвор за предишно негово злодеяние). Източник
---------------
Вместо да си използва уменията за нещо смислено, той тръгнал с глупости да се занимава, като че ли не му е достатъчно да си гледа порното вкъщи, ами иска на билборд да му се излъчва.
 
От: Тъпи хакерии

обаче е забавно, това не може да го отречеш
 
От: Тъпи хакерии

Прилича ми малко на тъпите стари вируси, чиято единствена цел беше да ти съсипят всичко в компютъра и да покажат какъв гении е създателят на разрушителния код.
 
еми яко кво ся
то пък е ебаси и тъпото да напишеш няква система дето може да се влезе отсякъде
ела изяж ме
трябва да има наказни
 
От: Тъпи хакерии

Щом са го хванали, значи не е чак толкова гениален.
 
От: Тъпи хакерии

Забавна шегичка. Нищо кой знае какво не е направил - оляли са се с тия 18 месеца. Само дано не са го пратили в Гулаг...
М/у другото тоя вид изпълнения са чудесен маркетинг. Човекът вече със сигурност има стабилна фен-база. Евентуалният му бизнес ще задобрее.
 

Горе