Търговия със злато

bulgartrade

New Member
Не съм редовен участник във форума, но тъй като тук са събрани много амбициозни и предприемчиви колеги, позволете ми да ви предложа нова възможност за изкарване на пари в интернет. Става дума за търговия със злато.
Има много сайтове, на които то се търгува, като в рамките само на един ден цената се променя с 3-4%, а за 20-тина дни цената му от 900$ за тройунция падна на 700$. Според някои анализатори обаче момента е най-подходящ за инвестиции, защото в много сайтове за търговия със златни монети, те са напълно изкупени и се очаква рязко увеличение на цената му дори до 2000$/тройунция ( http://cmi-gold-silver.com/krugerrand-gold-coins.html ), а физическото злато предлагано от www.kitco.com беше напълно изкупено.
Това, което искам да споделя е за сайта BullionVault, на който се търгува със злато.
Регистрацията е безплатна и при нея получаваш 1 грам злато, 1 долар, 1 евро и 1 паунд за да започнеш търговията. Можеш да търгуваш в реално време на три борси- Ню Йорк, Лондон и Цюрих. Златото, разигравано по борсите е 10 тона швейцарско злато със 70 хил. потребители, които разиграват 325 млн. долара. Комисионната на сайта е 0.8%, от които те ти изплащат 25% ако от твоя сайт се осъществи търговията. Разбира се, комисионната е малка, но пък сумите, които се разиграват твърде често са за десетки хиляди долари. А ако човек сам заложи известна сума в злато и започне да търгува с него на сайта може да спечели добри пари в недалечно бъдеще. А защо не просто да инвестира в него.
Адреса на сайта е http://www.bullionvault.com/#zlatoto ( благодаря на всички, които се регистрират през моя сайт! )
 
От: Търговия със злато

Това е като фондовата борса. Слагаш много - печелиш (губиш) много. Слагаш малко - печелиш (губиш) малко. Рискът при тези е много голям. Трябва ти много голям опит в този бранш, за да можеш да постигнеш нещо .. както и средства де :)
Хората (брокерите) това го учат с години и много малко просперират. Не мисля, че това е лъжица за всяка уста.
 

Горе