Предлагам: Търг за статия на тема история и значение на уеб адресите

deffnews

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
2500 думи

Начална цена 80 лв.

Край на търга 02.09.2021, 21:00 часа
 
Божке, статията е моя бе @GORGO
Не търся аз статия, обявих търг за моя статия.

Статията е на тема произход, оригинално и придобито значение на уеб разширенията. Интересни детайли и случки свързани с това.
 
Аз пък искам да не ми се месят в темите и да не спамят оффтопици. То да бяха само моите теми. Айде в темите общо казано както и да е, но в обявите... Но какво да направя, нито е мой сайта нито пък искам да си пилея енергията в някакви такива каузи, нито ми е работа да се меся в паничката на другия.

На теб какво толкова ти е странно, че си пускам търг за статия? Никой не те кара да се включваш насила. По кое мнение да ти дам отговор, изясни се, аз може да имам подозрения какво ме питаш, но все пак не съм Нострадамус.

В момента си довършвам дизайна на облеклото, защо мамка му трябва да се опитвате да ми разваляте настроението?

Подчертавам - обикновено говоря директно, обикновено в прав тон, наясно съм, че това дава поводи да се приема като поучаване и т.н. но не е.
 
Имало е и такива опити, ама наистина не чак толкова трагични.
Нали не си мислиш, че някой ще даде и 80ст за нещото с което най-вероятно неприятно ще го изненадаш :)

Едва ли има смисъл да ти обявнявам, защото знам, че знаеш, просто се правиш на пръднал в рейса. Трябва да дадеш демо на текста, не се прави на луд. Праскаш 50-на думи от текста в едно тхт, правиш скрийшот, изрязваш галимацията като снимка и я слагаш в първият си пост. Така хем ще имаме представа и за щурутията, която си написал, и за нивото ти на краснопис, и хем няма да се оплакваш, че някой може да ти я гепса..

А така в тоя вид в момента, както си го джаснал си е за 100% дел. Даже не знам Блинки що те подминава, явно намира в теб някаква шарения липсваща на форума :)
 
Първо смятах да я пусна фрий, но пък защо да го правя? Въпроса не е в краденето, въпроса е че да се намери, синтезира и подреди отнема немалко време. С много дини съм се заел под една мишница, засега не съм ги изтървал, но ще видим. Статията е смесен стил на писане, всичко е фактология, доколкото е известно, но е поднесена в по-художествен стил, по-привлекателен и разбираем за четене. И не е толкова и даже въобще не е от сорта на "защо трябва да си изберете точно този домейн и разширение", а е каквото съм казал.
 
хах аз чак сега разбрах, че ставало въпрос за домейни, щото си писал за "уеб-адреси" ;)
Тия са ти сложни теми, повярвай ми. Много фантастика, много нещо, за мен лично няма как да не изтървеш дините :)
 
хах аз чак сега разбрах, че ставало въпрос за домейни, щото си писал за "уеб-адреси" ;)
Тия са ти сложни теми, повярвай ми. Много фантастика, много нещо, за мен лично няма как да не изтървеш дините :)
Широката публика под домейн разбира "abv.bg" Така си мисля аз. Колко хора ли знаят какво е .mil

Попаднах на някои интересни неща, самата тематика ми е интересна, затова и си я писах статията. Тук-там има по нещо, но по малко и разхвърляно.
 
.........................После да не ме пита доктора как така съм си захапал гърба
Аз самия се чувствам на забавен каданс, но не бих си захапал гърба каквото и да значи това :)
 
Абе, брат, може ли всяка тема да ти е греда. Това е някакъв талант. :) Предлагам ти поне ги пускай само петък, да върнем една традиция. ;)

@Sky , не влизаш дори и в класацията. ;)
 
Интересно ми е какво си сътворил в тези 2500 думи. Мисля, че ще бъде изключително забавно. То още от заглавието прозира колко си незапознат с темата.

Ето ти теми за учене:

1. Уеб адрес - url
2. Домейн
3. Домейн разширения TLD

Когато преразказваш някаква информация, все пак трябва да си поне малко запознат с елементарните неща. Това, че си некомпетентен по дадена тема, не бива да ти служи за оправдание, кое как било популярно сред хората.

Нали целта на дадена статия е даде полезна и правилна информация. Не сме се събрали в мазето да локаме ракия и да плющим белот.
 
Информацията. Ти, който и да си, намери я , провери я, обработи я, събери я, подреди я, предложи я в четлив формат и я подари, или пък ако искаш я предложи за 25 лв. За мен 80 лв. за такъв труд са малко.
Който го интересува - welcome, който не - все ми е тази.

Може да не ме поучаваш какво е url, www и omg.
 

Горе