Търг за 2 бг сайта

От: Търг за 2 бг сайта

Хубаво, щом е глупаво, нека да е до 12 тая нощ... Станало е объркване, вчера като писах, имах предвид, че е до 12:00, тоест че има няколко часа, но щом казвате че съм се объркал, хубаво, остава до през нощта 00:00.
 
Ми тогава 51 от мен за дрехите.
 
От: Търг за 2 бг сайта

Егати търга :))) Нищо лично ама ако си беше определил една цена примерно 200-300$ щото това сайтче е там някъде щеше да е много по-лесно и без да има недоразумения.Другият вариянт е найстина всичко да беше ясно уточнено още в условията а не да трябва да се пита допълнително.Но човек се учи докато е жив.Аз също не разбрах кога свършва, кога продължи и нещо се пообърках.Нищо де успех на новия собственик.
 
От: Търг за 2 бг сайта

Кое не е било ясно уточнено бе пич? Абсолютно всичко съм написал, което е нужнно в началния пост, откъм сайтовете. Не знам как стана това недоразумение с края на търга, писал съм, че търга приключва на 10-ти, както и да е, то на всички да угодиш няма начин, айде васкоа се обърка понеже спрях търга със започването на 10-ти, продължих го до края на 10-ти, при теб пък какво неясно толкова имаше?
 

Горе