Пускам търг за bgurl.net - сайта е доста и е един от първите ми. Откакто направих добавянето на сайт с sms значително спадна добавянето, но пак добавят - ето например за 2010г. има добавени 214 сайта, като печалбата от 1 добавяне е около 1 лев. Освен това има добавяне на линк с sms - от там също има печалба от 65 лева за 2010. Общо от тези sms-и има печалба от 279 лева за 1 година. Освен това има и реклами на които няма как да ви кажа приходите, понеже нямам статистика за тях, с adsense приключих отдавна, мога само да ви кажа че за 2009 година има приходи от 128 евро, това го гледам в статистиката на adsense - сега въобще си нямам идея колко ще прави, но ако се сложи ще има приходи то е ясно.
Така - след като в момента мога да дам пресни данни само за sms печалбите, ще пусна първоначалната цена според тях на годишна база, като adsense можете да си го смятате за бонус
Първоначална цена - 300 лева
Стъпка 5 лева
Край на търга - 21.10.2011, петък включително до полунощ.
Който даде най-голяма сума за сайта го взима, ако никой не даде и минимума си остава за мен
, не съм се засилил да го продавам, но понеже се занимавам със съвсем други сайтове - този ми е в повече вече.
Сайта е на хостинг при icn на най-евтиния пакет и си работи нормално, системата е xoops и работи така вече доста години без проблеми. Има 1711 регистрирани потребители. Pagerank беше 2 до преди няколко дни, сега не знам къде се загуби, поне на мен нещо ми излиза 0 в момента. Който иска статистика от mobio.bg, adsense или google analytics - ще му дам няма проблем.
Можете да се свържете с мен тук на ЛС или на skype: mvmrik , ако имате въпроси. Това се сещам за сега, ако има нещо друго - питайте.
Домейн Име | URL: bgurl.net
Приблизителна Цена: 300
Уникални Посетители за Месец: до 2500
Регистрирани Потребители: 1711
Page Rank: 2
Уникално Съдържание: Да
Система: Опън Сорс
Дизайн: Безплатен / GPL
Начини на Плащане: epay, банков превод
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА
Така - след като в момента мога да дам пресни данни само за sms печалбите, ще пусна първоначалната цена според тях на годишна база, като adsense можете да си го смятате за бонус

Първоначална цена - 300 лева
Стъпка 5 лева
Край на търга - 21.10.2011, петък включително до полунощ.
Който даде най-голяма сума за сайта го взима, ако никой не даде и минимума си остава за мен

Сайта е на хостинг при icn на най-евтиния пакет и си работи нормално, системата е xoops и работи така вече доста години без проблеми. Има 1711 регистрирани потребители. Pagerank беше 2 до преди няколко дни, сега не знам къде се загуби, поне на мен нещо ми излиза 0 в момента. Който иска статистика от mobio.bg, adsense или google analytics - ще му дам няма проблем.
Можете да се свържете с мен тук на ЛС или на skype: mvmrik , ако имате въпроси. Това се сещам за сега, ако има нещо друго - питайте.
Домейн Име | URL: bgurl.net
Приблизителна Цена: 300
Уникални Посетители за Месец: до 2500
Регистрирани Потребители: 1711
Page Rank: 2
Уникално Съдържание: Да
Система: Опън Сорс
Дизайн: Безплатен / GPL
Начини на Плащане: epay, банков превод
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА
Последно редактирано: