Търг за bgurl.net

mvmrik

Well-Known Member
Рейтинг - 94.4%
17   1   0
Пускам търг за bgurl.net - сайта е доста и е един от първите ми. Откакто направих добавянето на сайт с sms значително спадна добавянето, но пак добавят - ето например за 2010г. има добавени 214 сайта, като печалбата от 1 добавяне е около 1 лев. Освен това има добавяне на линк с sms - от там също има печалба от 65 лева за 2010. Общо от тези sms-и има печалба от 279 лева за 1 година. Освен това има и реклами на които няма как да ви кажа приходите, понеже нямам статистика за тях, с adsense приключих отдавна, мога само да ви кажа че за 2009 година има приходи от 128 евро, това го гледам в статистиката на adsense - сега въобще си нямам идея колко ще прави, но ако се сложи ще има приходи то е ясно.

Така - след като в момента мога да дам пресни данни само за sms печалбите, ще пусна първоначалната цена според тях на годишна база, като adsense можете да си го смятате за бонус :)

Първоначална цена - 300 лева
Стъпка 5 лева
Край на търга - 21.10.2011, петък включително до полунощ.

Който даде най-голяма сума за сайта го взима, ако никой не даде и минимума си остава за мен :), не съм се засилил да го продавам, но понеже се занимавам със съвсем други сайтове - този ми е в повече вече.

Сайта е на хостинг при icn на най-евтиния пакет и си работи нормално, системата е xoops и работи така вече доста години без проблеми. Има 1711 регистрирани потребители. Pagerank беше 2 до преди няколко дни, сега не знам къде се загуби, поне на мен нещо ми излиза 0 в момента. Който иска статистика от mobio.bg, adsense или google analytics - ще му дам няма проблем.

Можете да се свържете с мен тук на ЛС или на skype: mvmrik , ако имате въпроси. Това се сещам за сега, ако има нещо друго - питайте.

Домейн Име | URL: bgurl.net

Приблизителна Цена: 300

Уникални Посетители за Месец: до 2500

Регистрирани Потребители: 1711

Page Rank: 2

Уникално Съдържание: Да

Система: Опън Сорс

Дизайн: Безплатен / GPL

Начини на Плащане: epay, банков превод

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА

Последно редактирано:
От: Търг за bgurl.net

Кажи малко статистика от Адсенса за последните 30 дни - колко уникални, колко показвания на страници и колко СМСа имаш пратени - пак за последните 30 дни, а не за цялата година.

От: Търг за bgurl.net

Системата е xoops - горе съм писал. Adsense няма как да дам за последните 30 дни, след като го няма на сайта от близо 2 години, сега са мои реклами които са без статистики. За миналия месец има 26 sms-а общо. Посещенията можете да видите от tyxo-то в сайта, има и google analytics и който иска ще му го покажа.

Горе