Търсачка Flipora, бивш Infoaxe - някой ползвал ли е

Някой ползвал ли е търсачка Flipora, бивше Infoaxe? И дали въобще е търсачка в уеб-мастер смисъл? :rolleyes:

Един отговор на Индия за Google - Flipora, по-рано известен като Infoaxe, може да бъде правилно въведен като умна търсачка, която предлага уеб сайтове за вас, въз основа на последните данни за историята на търсенето. За разлика от нормалните търсачки, които сервират генерични резултатите от търсенето, когато се използва, Flipora сервира съответните резултати въз основа на историята на сърфирането на потребителя, и препоръчва нови страници в същото време, за по-обогатяващ уеб опит.

Flipora на уеб историята на търсачката е уникален продукт с много малко конкуренти, които са били в състояние да го направят в посочения обхват. Просто защото това е уеб търсене по различен начин, но несравним - като позволява на потребителите да следят всички големи сайтове, които те откриват, и ще получават сходни предложения.

Влезте в профила си и потънете в нов свят на уеб гледане : Едно от най-бързо развиващото се социално сърфинг устройство, което бързо набира популярност. Този "интуитивен" метод за търсене от съдържание, който е специално разработен за индивидуални потребители, чрез една проста регистрация, под формата на плъгин-търсачка, която може да бъде лесно инсталирана във всека уеб браузър, който можете да използвате. Или да се регистрирате с вашия Facebook акаунт, или чрез вашия имейл адрес, както е показано в нашето кратко упътване, лесен за разбиране и търсене!

Търсене на теми и да проучи съдържанието: С Flipora, опознаването на ново съдържание, и следвайте различни теми, които отговарят на вашия вкус. Категоризирани под различни хедъри, те са лесни за разбиране, и предлагат множество препоръки въз основа на темите, които сте избрали да следвате.

Следвайте потребители: В същото време, следвате различни потребители онлайн, и да получите актуализации от тяхното търсене всеки път, когато влезете. Повече потребители, които следвате, толкова повече ще получите, за да проучите!

Намерете други потребители, кликнете върху техния профил, и "Следвайте" и да получите актуализации от тях в емисията си!
Коментар, и да споделят с социални медии: Вземи кратка бюлетин от началната си страница Facebook всеки път, когато влезете от вашия Facebook акаунт. Поканете другите си приятели във Facebook, и отключване на един цял нов свят от възможности!

Следвайте теми, които ви интересуват, и да ги споделите със света!
Този безпроблемен интерфейс ви позволява да коментира препоръките, които са направени за вас, а също и акции на ново съдържание на Facebook, чуруликам за него чрез Twitter, и като цяло, нека по света знаят каква е тенденцията!

Персонализирайте всичко: Това не е всичко, можете да получите също и да поеме контрола и да персонализирате вашия профил чрез попълване на информация и промяна на потребителското си име, когато пожелаете.

Редактирайте вашия профил с прости и лесни за използване опции в раздела профил!
Мислете за него като за възраждане. Мислете за него като ренесанс. Но най-вече, мисля за него като търсачката нова ера, която ще промени вашите дни на използването на интернет, и да ви помогне да проучи нови и ангажиране съдържание, както никога преди.

Лека редакция на гошовия превод.
 

Горе