Търсене На Информация По Зададена Тема

green777

Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Необходим е човек за търсене/събиране на информация, текст от Интернет по зададени различни теми, кото също така му се осигурява поточков план (резюме) какво точно трябва да включва събраната от него информация и на какви фрагменти да се дели. Необходимо е да се направи и логически преход между отделните "парчета" информация, където това е необходимо, за да се придаде гладкост на текста и читателя да не остане с впечатление, че чете нещо събирано от 100 места.
Темите са от всякакъв вид и са доста разнообразни. Не е нужно текстовете да са уникални, просто трябва да бъдат събрани от Интернет (copy-paste) или от където предцените стига да са по темата, информацията да е смислена и качествена и да отговаря на условията.
Трябва също така да свалите и да поставите снимки по темата на места от текста. (средно на свеки 2-3 страници 1 снимка)

Средно една такава "информация" вече в готов вид ще е около минимум 6 000 до 10 000 думи,или между 16-28 страници Word документ.

Цената, която се предлага за тази усуга е 20 лв на тема-събрана и подредена информация от Интернет.

Ако проявявате интерес и мислите, че ще се справите със задачата, кандидатствайте за тази работа като ми изпратите лично съобщение.
Благодаря на всички.
 
От: Търсене На Информация По Зададена Тема

Мога ли да кандидатствам и какви са условията?
 
От: Търсене На Информация По Зададена Тема

Разбира се, че можете. Изпратете ми лично съобщение с ваш email. Условията са описани отгоре, а за всяка тема се осигурява подробен поточков план.
 
От: Търсене На Информация По Зададена Тема

А ще има ли поставени срокове?
 
От: Търсене На Информация По Зададена Тема

Разбира се, старая се да отговоря на всички съобщения.
Срокът за тази задача ще е 3-4 дни.
 

Горе