Търсене на търговци

Marto951

New Member
Здравейте, решил съм да започна да се занимавам с дропшип, амазон или ибей. Да кажем че съм решил да продавам дамски чанти, затруднявам се да намеря фирма, фабрика някакъв производител с който да се свържа от ЕС или Китай. Въпроса ми е как се търсят производители? Как се свързвате с тях? Ако са Китайци на какъв език пишете или си говорите с тях? Как подписвате договори с тези хора? Всеки съвет ще ми бъде полезен Благодаря
 
alibaba
 
Търсят се по бранд на самия продукт, и се стигне до производителя. След малко ровене се стигна и се пише с тях, а най-добре е ако се звънне и се пита директно да ги продаваш, къде и как, вече те ще си кажат какви условия имат. Но гледай да стигнеш до тях, защото през някой препродавач ще е греда.

Прието е бизнес език да се води английския. Повярвай ми, не ти трябва някой, който няма в компанията си човек, който не вдява като се води комуникация на английски. Това са начините. И само да ти кажа, но и да не се отчайваш, ще извъртиш много мейли и тел. разговори, докато си направиш пълна филтрация и ти останат най-читавите. Не, че не са Ок всички, но някъде няма да ти харесат цените, на друго място условията (ако ти искат гарантирани продажби, или сайт, или вече изграден бизнес ресурс), на трето - начина им на доставки, работа и като цяло обслужване и срокове. И т.н. Но това е в общи линии.
 

Горе