Търсим дългосрочно копирайтъри на тема мода

От: От: Търсим дългосрочно копирайтъри на тема мода

Здравейте,за съжаление все още не съм получил заявката Ви!


Получатели: Delano
26-11-13, 10:36
Скайп - ceco.slavchev
 

Прикачени файлове

  • 1.jpg
    1.jpg
    145.7 KB · Преглеждания: 32
От: От: Търсим дългосрочно копирайтъри на тема мода

Хубаво е, че го казваш, за да знаем и ние. Аз лично съм много разочарован. Някой ми препоръча този сайт, но тук на практика няма живот. Уж много регистрирани потребители, но темите са слабо посетени и поръчките са за жълти стотинки. Отгоре на всичкото явно е пълно с откровени мошеници, защото редовно попадам на теми, където има оплаквания, че някой се правел на разсеян и не плащал изобщо, друг давал малко, трети се скрил и не отговарял на съобщенията. Чудя се, защо така ме подведоха и чаках дори 10 дни, за да имам право да си пусна обява, която никой дори не я е прочел. Пълна скръб. :mad: Както е прието напоследък - О С Т А В К А! :mad:
А защо не се замислиш, че тези правила са за да няма мошеници еднодневки. В интерес на истината твоята обява ми направи впечатление още като я видях, но нямам нужда от такава услуга.
 
От: Търсим дългосрочно копирайтъри на тема мода

К'ъв копирайтър, к'ви 2 лева на статия, к'ви индийци - този правопис си е подигравка, дори се учудвам, че някой ти е отговорил...

Аз да дам отговор защо няма да има червена точка от мен.
Отговори сега вечерта но не се договорихме за цената защото не бих работил за 2 лева на статия 400 думи сиреч 0,5 стотинки на дума или така казано 2 пъти под цената на индийците в Digitalpoint .
Та това е единственото което ни спря да работим заедно :)
 
От: Търсим дългосрочно копирайтъри на тема мода

Здравейте! По професия съм репортер в информационна агенция, но съкращавам работата си поради ред причини и ще пиша само като кореспондент. По принцип съм писала за няколко човека от форума, с които продължаваме да работим съвместно, но по-рядко. Ако се интересувате ми пишете на лично или на pufy85 в abv-то.
 

Горе