Търся: Търсим копирайтъри

Не се оплаквам, а констатирам. Пиша си ги сам, при това с добър успех.
Такива мнения доказват само факта, че не разбирате какво е копирайтингът. Знаете ли, че почти 100% от българските доктори не стават за нищо? Ами адвокатите?
Преди години, и аз като Вас, очаквах да получа лекарски услуги по частните клиники с убеждението, че като си плащам повече, задължително ще получа повече качество. Да, ама не! Тук това го казвам и към @Странникът . Разликата между това да дадеш 80лв и 10лв за УНГ беше нулева... Лекуват масово симптоматично - боли те гърлото, хапчета за гърло. Боли те глава, хапчета за глава. Повечето хора изобщо не знаят как се прави едно нещо, независимо колко пари взимат.... и пациентите си пият хапчета за сваляне на температурата, въпреки че приемато на всякакви харчета за глава е противопоказно. И като ги хване грипа - при личния лекар и с антибиотици. Ама в същото време ще ядем и шкембе чорба, нищо че докато си болен ( независимо дали от грип или проста хрема ) не трябва да ядеш нищо повече от плодов сок и сурови ядки. Та тук идва и другият момент - колкото и добре да пишеш, ако не инструктираш собственика на въпросната статия какво да прави с нея, пак не ставаш за нищо. Та така... сега си ходя от около 10 години все при една докторка, на личната съм и забравил лицето вече, а резултатът - за 10 години нито едно лекарство, нито един антибиотик, защото жената беше така добра да ми обясни, че трябва коренно да си променя храненето, ако искам да се случи нещо положително. Не просто ми даваше някакви хапчета, ами предписваше и хранителен режим ( план за SEO в случая ) към тях. И докато лекувате само уникалността на текста, уважаеми колеги, нещата няма да Ви се получат. Докато не можете да направите една проста оптимизация на текста... докато просто го давате на поръчителя без изобщо да разяснявате нещата, свързани с него.

Така че - спрете вече с глупостите и се научете да търсите качеството, ама наистина. Невинаги скъпото е хубаво, както българинът си мисли..
 
Последно редактирано:
Най-добрия текст, които съм поръчвал досега е от webselo.com . Вижда се, че е работено върху сео оптимизацията на текста и е читабелен. Много грешно според мен е да се поръчва текст у преводачи, те много рядко оптимизират текста. Имам позната, която ми е давала суров текст все едно го е превеждала машина - текста не беше хич евтин.
 
@cross - що ме слагаш при докторите, не знам, за разлика от теб не съм всичколог, но пък сега всички ние научихме от теб, че си майстор на seo-то. Остана ли сфера, в която да не разбираш?

@karlson - работата на преводача е да преведе текста, не е негова работа да направи текста добър в seo отношение.
 
Такива мнения доказват само факта, че не разбирате какво е копирайтингът. Знаете ли, че почти 100% от българските доктори не стават за нищо? Ами адвокатите? Така че - спрете вече с глупостите и се научете да търсите качеството, ама наистина. Не винаги скъпото е хубаво, както българинът си мисли..

Cross, не разбрах защо ми цитираш мнението, в което пиша, че си пиша сам материалите и ми казваш, че не разбирам от копирайтинг. Споделих просто, че съм пробвал услугите на няколко копирайтъри и не останах доволен (с някои изключения). Със сигурност във форума има качествени копирайтъри, просто аз не съм попадал на тях.

И сериозно ли очакваш да ти поръчам статия и после да трябва да ти поправям "не винаги" на невинаги. Не става.
 
Пиша текстове на тема мода, преводни са от руски. Подобни текстове /мои/ може да видите в блога на онлайн магазина ми http://drehi-online.net/index.php?_route_=blog
Други съм публикувала в сайтове за статии.
Търся и сайтове където мога да публикувам статии с линк на модна тематика.
 

Горе