Търся: Търсим партньорство с фрийлансър или компания с възможности за създаване на портал за регистриране на потребители

Gregorian70

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Търсим партньор за общ проект
Здравейте,
Създали сме софтуер за генериране на множество / мрежа от сайтове за услуги, които са представени с национално покритие.
От 2014 г. до май 2018 г. сме генерирали над 3000 уебсайта за териториите на Великобритания и Австралия (в превест на Великобритания).
От 2018 г. работим по наш проект - Информационен център, като стартирахме от България с пробен период за адаптиране и опит за план.
Изградили сме опит и създадохме план.
Ще Ви представим кратка информация за възможностите на софтуера ни:
- 2016 г. за 7 работни дни сме генерирали 672 уебсайта
- 2017 г. след генерирането на 120 уеб сайта за едно от графствата във Великобритания се получи първи клиент след 3 часа и 25 мин. от часа на добавянето им в Google.
- 2020 г. януари 23 - създадохме убе сайта и след добавянето му се получи първа заявка / лийд на 8мия ден.
Тези уеб сайтове бяха изградени по договор за компания регистирана във Великобритания, като един от собствениците за радост е Българин!
Чрез тези убе сайтове генерирахме средно 1800 лийда на месец, които продавахме.
Тези бързи лийдове сами разбирате, че са получени без линк билдинг. Работим само с нови домейни.
Други способности на софтуера ни са: 2014 Г Създаване на предпоставки за даден уеб сайт да се глоби от Google - направихме единствена проба с наш уеб сайт на 7 години с над 800 000 страници, след 3 месеца беше смъкнат от серпа на Google.
Друга проба: наказан уеб сайт от Google, създадохме уебсайта с домейна на същата тема и само след 12 дни се получи първи лийд.
Държави в които сме готови да развием този проект са: първо в България, следва Великобритания и след това Австралия и на края САЩ.
В момента е криза да не Ви споменавам това и групирането в различни проекти е правилния подход!
Търсим партньорство с фрийлансър или компания с възможности за създаване на платформа / портал за регистриране на потребители / изпълнители.

Ще помоля, който е заинтересуван от това наше предложение за партньорство да ми пише на лични.
Благодарим Ви предварително.
 

Горе