Търсим хора, които да постват Amazon ревюта

ExTended

Active Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Здравейте!

Търсим хора, които да постват Amazon ревюта на Kindle книги. Т.е. сваляте книгата, след няколко дни ви даваме готов текст, който копи пействате като ревю на книгата + тагвате книгата за ключовите думи, които ви дадем. Работата е по няколко минути на ревю. Плащането е по 0.50ст. за ревю + тагването на ключовите думи. Вашата работа е сваляне на дадена книга и след няколко дни постване на ревю по нея, заедно с тагване на ключовите думи, като ние и това ще ви дадем. Само копи-пейст е.

За начало ще ни трябват 8-10 човека, като от всеки от тях може би ще ни трябват по 40 ревюта на месец. В бъдеще може бройката да се качи с доста, но не обещаваме нищо. Първите ревюта ще ни трябват до седмица-две, така че не бързаме. :)

Ще го има и бонуса, че ще получавате безплатни книги за четене, т.е. всяка книга, която ревюирате след това си остава в Kindle устройството ви, или в лаптопа, компютъра ви, зависи какво ползвате за четене на книжки от Amazon.com

Изисквания:
Да имате Amazon.com акаунт ( Не amazon.co.uk или другите му локални домейни).
Да имате Kindle устройтво, или инсталиран Kindle на настолния ви компютър, лаптопа ви, или там на каквото устройство ползвате за да влизате в интернет. Мисля, че го има и за смартфони, но не съм сигурен.
Активен PayPal акаунт - хората, на които можем лесно и бързо да им превеждаме парички по PayPal са за предпочитате пред тези, за които ще трябва някой да се разкарва до банката за банкови преводи.
Skype - да, и това е задължително.

Работата е дългосрочна, евентуално.

Който се интересува да пише PM.
 
От: Търсим хора, които да постват Amazon ревюта

Здравейте,

и аз се интересувам от работата. Имам paypal и киндъл. Може да се свържете с мен на skype dimitar8399.

Поздрави
 
От: Търсим хора, които да постват Amazon ревюта

Здравейте, бих искала да работим заедно, но не мога да изпратя лично съобщение. Изпратете ми имейл на лично, за да се свържа с вас. Благодаря ви предварително.
 
От: Търсим хора, които да постват Amazon ревюта

Здравейте!

Все още можете да пращате апликации за работата. Сега-засега има 7 потенциални кандидата, така че още има свободни места. Ще пишем тези дни на одобрените. :)

@Димитър - имаме те предвид.

@article - теб също.

@Maji92 - ще ти драсна един PM.

Поздрави!
 
От: Търсим хора, които да постват Amazon ревюта

Благодаря ви за отговора, работата е интересна, надявам се да работим заедно :)
 
От: Re: Търсим хора, които да постват Amazon ревюта

Тази оферта е доста по-добра от другата за вирт. асистенти на колегата. И помнете ако itrader-a ви е по-голям от на колегата - плащането първо, да няма после 'ох, що така'. Ако е по-малък, мислете.

Какво имаш предвид или е шега? Всеки кандидат ще върши работа за 20 лв. месечно, нали правилно смятам? Ще кажеш - ама то е за почти никаква работа! Ок, но мен лично такова разпиляване не ме кефи.

Вероятно за ученици и студенти си е супер оферта.
Успех и поздрави.:)
 
От: Търсим хора, които да постват Amazon ревюта

Здравейте!

Изпратих PM на всички одобрени кандидати до момента - общо 9 човека от форума. На трима съм им поискал пълномощно в Skype, на другите съм им изпратил информация относно нашият скайп.

Все още позицията е отворена, така че ако има и други желаещи - да заповядат.

Поздрави!
 

Горе