Предлагам: Търсите ли си писателка?

Започвам нови проекти на блога си, заповядайте да видите:

www.lovebooklet.com

Един от проектите се нарича Coffee and Tea, и е моето извинение да пиша в блога за абсолютно всичко което ми е интересно.
Тук можете да прочетете за срещата на главните герои в Париж, за древна история и алтернативно здраве, антики и алкохолни питиета, животни и вечна младост, Шекспир и Леонардо, и пикантната тема за бельото...

http://lovebooklet.com/category/coffee-and-tea/

За другите ми идеи, моля лични съобщения...

pPd3SG5.png
 
10489634_10155226840340506_2654349019014537664_n.jpg

Моят съответен опит ми дава ентусиазъм в писането на творчески текстове, които са оригинални, експресивни, ангажиращи, дори заставящи. Аз пиша на български и на английски и в последните шест години съм сътворила публикации за мои клиенти на повече от осемдесет различни тематики - наистина писах за какво ли не...Продължавам да обичам работата си и да съм старателна в нея. Мога да представя примерни материали - при интерес потърсете ме с лично съобщение.
 
Имам нужда от написване на статий с автомобилна тематика можете ли да се заемете и каква е цената за 500 думи?
 
В продължение на шест години съм работила като писател на свободна практика и добих стабилен опит в писането на оригинални текстове, най-вече на английски език. Писах за туризъм, романтика, социални медии, писах за интериорен дизайн, почистване и домейни. Писах теми за женска красота и здраве, за бижута и планински курорти, за изкуство, и строителни материали. Дори за камуфлажни пръстени и конски одеала – наистина, какво ли не – хиляди уникални статии на повече от 90 тематики.

Преди по-малко от две години стартирах блога www.lovebooklet.com – уникален експеримент, който наричам The Lady's Emotional Encyclopedia и който вече има своите запалени фенове. Той е свидетелство за моята изключителна творческа продуктивност. С развитието на сайта смятам да го използвам за маркетинг на информационните продукти, които създавам за да си дам финансова независимост в бъдеще. Една оскъдна част от портфолиото ми на английски може да разгледате на www.ladyf.eu – за съжаление нямам възможност да кача там повече от хиляда статии опит.

Всичко това увеличава моя ентусиазъм в писането на експресивни, оригинални, творчески текстове. Писането е моята страст, моята работа и моето забавление. Чудесно нещо е, когато кариерата и наклонностите вървят ръка за ръка. Имам вроден интерес към думите и нося много неразказани истории в себе си. Творя повествования и рисувам картини, които хората намират за специални. Освен това рисувам илюстрации с любов и концентрация и обичам да правя презентации със Sony Vegas и с PowerPoint. Проявих смелостта да нарисувам Коледна книжка за оцветяване с Illustrator и мисля, че се получи доста добре.

Аз съм на 35 години, живея и работя в Пловдив, живея живота, който харесвам, обичам това, което правя. Изключително щастлива и запалена съм по писането на свободна практика. Обичам да харча парите си за романтика, благотворителност и приключения. Не работя във Fiverr, защото намирам за странно да искаш да правиш неща за по 4 долара на парче, особено при моят опит, качество, гъвкавост и оригиналност. Добавям моето любимо „Надраскано CV” – което е забавен опит да се илюстрират гореизброените ми качества.

9TSBg3A.png
 

Горе