Търси се: Изработка на як сайт, който разбира тук да се спирa!

горския

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте, прилагам примерна структура на сайт в прикрепените картинки. Интересува ме, кой може да се наеме да го направи и с каква платформа би било най-удачно. Сайта като идея е близък на тези с обявите, но на по-различна тематика. Ето и картинките:

НАЧАЛНА СТРАНИЦА С КАТЕГОРИИ
na4alna.jpg

ИЗГЛЕД НА ОБЯВИТЕ
izgled_obqvi.jpg

ДЕТАЙЛИ ОБЯВА
detaili_obqva.jpg

ИЗГЛЕД НА НОВИНА
izgled_novina.jpg

Разбирам, че това е обща информация, но долу горе се разбира за какво става въпрос. Ако някой се наеме с работата ще обсъдим подробностите, а те са доста. Разбира се мога спокойно да дискутирам и тук кое как и защо. Поздрави!
 
От: Търси се: Изработка на як сайт, който разбира тук да се спирa

Забравих една важна подробност. Бюджет за сайта - 10,000лв. Предложението е напълно сериозно и имам амбицията сайта да е такъв!
 
От: Търси се: Изработка на як сайт, който разбира тук да се спирa!

Няма как един професионалист да ти даде цена по това, което си дал. По това, което си дал ще мога да ти предложа цена за дизайн, защото тук се вижда как искаш дизайна. За да си спестиш личното време, дай подробности за функционалностите тук и ще избегнеш куп ЛС-та. Това е съвет от мен, аз не искам да кандидаствам по обявата ;)
 
От: Търси се: Изработка на як сайт, който разбира тук да се спирa!

По-скоро имам нужда от програмист, който да даде съвет как да се направи сайта. Става дума за неговата структура. Дали е удачно изработката с WP, Joomla или къстъм примерно. Дизайна няма кой знае какво значение в темата поне засега. Аз го разбирам като строеж на къща. Отначало правим грубия строеж, довършителните работи идват впоследствие, а най-накрая боядисваме стените и фасадата с картинките :rolleyes:
 
WP, Joomla или къстъм, зависи от функционалността, която се изисква. Съдейки по изображенията(повърхностно), не малка част от готовите CMS-и ще свършат работа, но предполагам, че ще дойде момент, в който ще се изисква нещо определено, което го няма като плъгин примерно и едва тогава ще стане ясно дали избрания CMS ще свърши работа(възможно ли е да се напише плъгин за желаната функционалност) или е трябвало да се подходи с къстъм решение от самото начало.
Точно от тази гледна точка е добре да се споменат всички "нестандартни" неща, откъм функции. На базата на това вече би могло да се прецени кой е най-подходящия избор в случая.
 

Горе