Инвестирам в: Търси се: Съдружник / Съмишленик

Vulgar

Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте, дълго мислех дали, дори има смисъл да пускам тази тема, но все пак реших да опитам.
Занимавам се от дълги години с онлайн търговия и знам, че не винаги е нужно човек да притежава само ентусиазъм и идея, а и завиден капитал, когато говорим за сериозни проекти.
За съжаление, в моето обкръжение, нямам никакви съмишленици, щом става дума за онлайн търговия.
Към днешна дата съм собственик, на онлайн магазин, специализиран само и единствено в онлайн продажбите. От доста дълго време, се замислям да си намеря съдружник, за съвместното развиване на сайта понеже работата е страшно много, а времето все не стига за всичко.
Малко за сайта: Магазина е на готова платформа Opencart, закупена е платена тема и доста модули, за улеснение както на посетителите, така и администратора. Продуктовата гама се състои от близо 400 продукта, от които всичките на склад. За реклама е плащано много малко, главно вип обяви с директен линк, линкове в различни фейсбук страници, банерна реклама и платени статии за сайта и насочеността му също с директен линк.

Какво очаквам? На първо място човека да е безкрайно коректен. Да си има макар и бегла представа от онлайн магазини базирани на опенкарт. Поддръжка и развитие на фейсбук страници. Достатъчно свободно време и ентусиазъм. И не на последно място, да приеме проекта като нещо свое, като част от него.

Какво предлагам? Развит сайт с ежедневни продажби. Напълно пълноправно съдружие 50:50. Изградени връзки с Български, Гръцки и Китайски доставчици. Един напълно иновативен проект, с които няма как да скучаете :)

П.С. Моля всеки заинтересуван да изпраща лично съобщение, НО преди да попита името на сайта или областта, в която се развива нека всеки да напише, с какво би могъл да бъде полезен при евентуално наше партньорство.
 
Здравей. Прегледах това, което предлагаш и ме заинтрегува...
За мен - занимавам се с изработка на сайтове, оптимизация, поддръжка...и все такива.
Как мога да помогна? Имам опит в директната търговия на продукти и услуги...
Ако представлява интерес за теб...пиши ми на ЛС ( все още се водя нов и не мога да ти пратя аз :) )
 
Lover_boys, интересно предложение имаш.
Наистина ме заинтригува, но има няколко неясни неща:
1. Какво искаш в замяна на 50% дял?
2. Каква е месечната/ годишната печалба на бизнеса?
3. Имаш ли интерес от сътрудник в чужбина или искаш някой базиран в БГ?

Поздрави,
Вики
 

Горе