Търси се Уеб Програмист за партньорство и работа по проект

dreambench

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте, колеги!

Ще ви помоля да прочетете поста внимателно, за да няма излишни въпроси и неясноти, всичко е обяснено :)

Наскоро започнах работа с един приятел по нов проект за уебсайт, предлагащ пускането на определен тип обяви. Избягвам детайлите, по простата причина, че сме намерили ниша, в която добре направени сайтове с адекватно съдържание и лесен за употреба интерфейс липсват. За това смятаме, че изработката на един такъв добре измислен проект, с ясна цел и аудитория, реализиран от мотивирани и способни хора (каквито търсим) има голям шанс за успех. Ще започнем локално (България, може би само определени градове), като с времето ще покрием и чуждата аудитория. Проектът в момента е във фаза на планиране, като скоро ще започне работа и по самия дизайн, след което вече идва и вашата част.

Та, по същество - трябва ни Уеб Програмист, запознат със следните езици / технологии за програмиране:

  • HTML5
  • CSS3
  • Javascript / jQuery
  • PHP + framework(s)

Други нужни умения:

  • Елементарни познания по Photoshop са желателни (за рязането на дизайна), но не са задължителни.
  • Добро владеене на Английски Език (да няма изцепки от сорта на <div id="kartinka"> и <span class="4erveno"> и за да може да прочетете документацията на съответния framework или да питате в някой форум, ако нещо не ви е ясно).
Хубаво е да владеете и Български, за да може да си прочетете договора и да се разбираме нормално :)

Ако разбирате само от част от езиците по-горе, но пък както трябва, пишете. Знам, че е глупаво да се очаква да разбирате от всичко, но за проект в такъв начален стадий без голяма инвестиция е важно екипът ни да набляга на качество, вместо на количество.

Най-вероятно ще се работи с определен PHP Framework, като по ваша препоръка това може да бъде променено. Трябва ни мотивиран човек, който е гъвкав в работата си (инатът не е полезно качество когато се вземат важни решения).

Също така по един друг въпрос, знам и вярвам, че има много способни младежи, които са на възраст под 18 години, но такова партньорство е свързано с подписването на договори и разни други документи, а непълнолетен участник в проекта само би усложнил ситуацията. Ако пък сте истински уеб-гуру, все пак се свържете с мен, нищо не се знае :)

За да няма заблудени - търсим човек за дългосрочно партньорство и работа по проекта, като печалбата за вас ще дойде като дял от приходите на сайта. Разходите по реализацията (hosting, реклама и т.н.) се покриват от мен и другия инициатор - от вас се очакват само добри умения в сферата ви (споменавам го, защото имах такъв изненадващ случай наскоро).

Ако сте решили, че сте нашият човек, пишете ми Л.С. с поне 4-5 реализирани ваши проекта и подробно описание на уменията ви (трябва да знаем колко и от какво разбирате от горепосочените езици/технологии). Искам да знам и от къде сте, както и данни за връзка с вас (Skype, E-Mail или каквото там ползвате).

Подробностите за проекта и започването на работа от ваша страна по него ще стане след подписването на Декларация за неразгласяване на информация с цел защита на идеята.

Работата за вас ще започне след около месец, когато би трябвало да се знае достатъчно за проекта и да има дизайн и план, по които да работите. Не очаквам да отделите 100% от времето си за това, така че може да си работите по свои проекти, но когато нещата станат сериозни, ще е необходимо да се отдадете повече. Целта е да имаме бета версия около началото на есента, или след 2-3 месеца, но колкото по-рано - по-добре :)

Дано съм бил изчерпателен. Ако все пак имате някакви въпроси или смислени критики към обявата, пишете тук в темата. Ако сте хейтър, пак може да пишете - имам свободно време за всякакви дискусии, особено след 2 сутринта ;)
 
Последно редактирано:
От: Търси се Уеб Програмист за партньорство и работа по проект

Редактирай си поста ако искаш сериозни кандидати.
Как така сте решили без програмист как да реализирате проекта :)
 
От: Търси се Уеб Програмист за партньорство и работа по проект

Редактирай си поста ако искаш сериозни кандидати.
Как така сте решили без програмист как да реализирате проекта :)

Направих малка промяна в поста, наистина не се бях изразил много правилно (ако имаш в предвид това, че сме си избрали Framework). По-скоро мисля, че това ще е по-удачния вариант, но в крайна сметка който ще пише кода си решава как ще го направи за да е максимално бързо и ефективно - просто знам че ще се използва PHP като основа.
 

Горе