Търся: Търси се човек за кратки телефонни обаждания до Канада

naydenoww

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Търсим надежден човек с отличен говорим и добър писмен (при нужда) английски, който след 17:00 ч. българско време да може да прави кратки телефонни обаждания до автомобилни дилърства в Канада.

Какво представлява работата:
  • Звънене на дилърства и задаване на 2 - 3 стандартни въпроса
  • Разговорите обикновено траят 2 - 3 минути
  • Не всеки ден има обаждания - средно около 20 - 30 обаждания месечно
  • Очаква се обратна връзка след всяко обаждане
Изискания:
  • Отлично/Много добро владеене на английски език (разговорно ниво или писмено при евентуална нужда)
  • Свободно време след 17:00 ч. (БГ време)
  • Надеждност и коректност
Заплащане:
  • по договаряне
* Разходите по телефонните обаждания ще бъдат покрити от нас.

Работата е подходяща за хора, които търсят допълнителен неангажиращ доход. Задачата като обем и "работни часове" е доста гъвкава и неангажираща.

Ние сме малък, сплотен и позитивен екип. Бихме се радвали да работим заедно.

Ако проявявате интерес, моля изпратете кратко ваше представяне и предишен опит и контакт за връзка.

Последно редактирано:
4 лева на обаждане??
Посоченото възнаграждение е ориентировъчно и със сигурност подлежи на договаряне. Отворени сме към идеи и предложения от кандидатите.
Работата е специфична - обажданията са кратки, които не отнемат много време и не е ежедневно натоварване. Може и цяла седмица да няма обаждане.

а ваучерите покривате ли ги , че все пак е международен разговор ? От собствения си джоб ли да плащам за международен разговор? 🤪

Виждам, че съм подценил възнаграждението в първоначалната публикация. До сега не ми се е налагало да търся подобна услуга. За да е по-ясно -> заплащането ще бъде по договаряне, спрямо броя обаждания и времето, което реално отнемат. Отворен съм към предложения.

Горе