Търси се Front-end разработчик

suncho26

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,

търси се Front-end разработчик с познания по HTML, CSS, PHP. Повече познания са плюс, но целта е да придобие представа и ритъм за работа през лятото, когато натоварването е по-леко, а в последствие да бъдат придобивани други умения.

Работа със системи за управление на съдържанието, платформи за електронни магазини и висока техническа грамотност са предимство.

Ще помолим единствено кандидатите, които до момента не са използвали cPanel, не знаят как се създава база данни или какво е #FF0090 да не кандидатстват.

От наша страна гарантираме абсолютна коректност при заплащането, перфектно отношение от страна на всички и приятен офис в центъра на София.

В замяна на това искаме самоинициативност при работата, желание за научаване на нови технологии и тенденции от външния пазар и точно спазване на сроковете, които първоначално кандидата сам ще дава според лична оценка за уменията си.

При желание от страна на по-млади и неуки кандидати можем да предложим обучение на практика чрез работа с екипа.

Най-важния въпрос, който българина винаги задава преди да е дошъл на интервю е за размера на заплащането. Предварително ще отговорим, че имаме възможността да осигурим заслуженото заплащане на кандидата което е индивидуално за всеки, но то се определя в личен разговор след показани на практика умения.

Информация за Вас може да изпращате като лично съобщение в системата на форума.
 
От: Търси се Front-end разработчик

PHP за фронендер?
Създаване на бази?

Сигурни ли сте, че правилно сте написали какво търсите?
 
От: Търси се Front-end разработчик

Здравейте г-н Митрев,

PHP познанията, които кандидата трябва да има са основни, с цел когато се извършва работа по файл съдържащ PHP код, той да бъде наясно поне в основни линии какво е неговото съдържание и функции. Може би не уточних правилно, че създаването на база данни е абсолютна стандартна дейност и се извършва най-често през cPanel.

Извинявам се, ако правилно не съм уточнил нужните познания.

Допълнение: Тъй като получаваме съобщения с въпроси за дистанционна работа, искам да уточня, че става дума единствено за работа в офис град София.
 
От: Търси се Front-end разработчик

Аха cPanel ясно :).
Имам познат, който тъкмо си търси работа затова питах ще му пратя инфо за офертата Ви.
 

Горе