Търси се PHP и HTML програмист за няколко проекта

Beavis Bg

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,

Търсим фрийлансър за работа по няколко проекта. Задачите ще са "на парче" - по няколко пъти в месеца ще изпращаме задания, по които да се работи, ще коментираме цена, време за изработка и т.н. Сайтовете, по които ще се работи, всички са готови и функциониращи за момента са www.kakvodaobleka.com и www.weekends.bg. За момента началните задачи са свързани повече с HTML и CSS, но за в бъдеще ще има и такива, свързанис PHP. Също така в повечето случаи работата ще бъде елементарна - смяна на шрифт например, но понякога ще има и доста сложни таскове. По тази причина ни трябва фрийлансър с достатъчно свободно време, за да поеме тези проекти.

Поздрави,
Илиан Антонов
 
От: Търси се PHP и HTML програмист за няколко проекта

То хубаво, ама трябва да кажеш на какви системи са. Едно е wp да му сменяш нещо, друго е на нормален сайт да го пипнеш :Д
 
От: Търси се PHP и HTML програмист за няколко проекта

Сайтовете не са с готова система, всичко е писано като код ръчно. Заплащането ще е на извършена работа, тъй като натовареноста ще е много различна през различните периоди - например тази седмица може да има 5 задачи, а за следващата - нито една.
 
От: Търси се PHP и HTML програмист за няколко проекта

Добър ден.

Запознат съм с уеб дизайна (html/css/photoshop) доста добре. PHP - също. Отворен съм за подобни начинания. Още на пръв поглед се вижда, че сайтовете Ви нямат нужния стил, който се предполага, че трябва да имат, за да изглеждат приветливо за потребителите Ви. Или с други думи - не сте изпипали дизайните.

Повече за мен - 19 годишен, студент, 5 години уеб дизайн, 2 години PHP & MySQL.

Пишете ми лично съобщение, като искам още от сега да спомена, че без капаро - няма да извършвам, каквито и да било услуги, защото съм се парил достатъчно пъти при фрийланс проекти.
Мои проекти можете да видите само на ЛС.

Поздрави,

Радослав
 

Горе