Търся Дропшипъри!

Dizzle

New Member
Търся Дропшипъри. :) Става въпрос за LED часовници, които засега само аз предлагам в БГ - това е 100% сигурно. Можете да видите каталога (колегата V.Andreev прави страницата и флашовете, за което му благодаря) на
http://www.facebook.com/ledwatchbg . Предлагам за продадена бройка по 5лв/бр. за моделите SHHORS и 8 до 10 лв./бр. за останалите модели. Моделите са много интересни,най-високото качество на изработка и предлагам гаранция. Бройката не е голяма -останаха около 210бр. общо всички модели,но все пак при тези условия печалбата ще е около 1500лв., което според мен не е малко. Благодаря

skype: dhalsim33
0887 290 347 - Мартин

Ето и снимки на продуктите:
Img0221.jpg2.jpgImg0210.jpgImg0190.jpgtok004_l2.jpg
 
Последно редактирано:
От: Търся Дропшипъри!

още снимки:
SHHORS - функции:
-scroll надпис до 16 знака - много атрактивен особено за младата аудитория
-час am/pm
-дата

общо 7 цвята- +бял и червен, които не успях да кача


MAIN.JPGMAIN.JPGP1380715.JPGP1380683.JPGP1380729.JPG
 
От: Търся Дропшипъри!

Здравей , аз лично нямам интерес , но според мен ще е добре да напишеш на какви цени се продават часовниците, за да може всеки предприемач да сметне какъв % е неговата печалба от бройка , защото това е важно !

Поздрави!
 
От: Търся Дропшипъри!

Цените ги споделям на който се интересува и са еднакви за всички. Печалбата съм я обявил и който я смята за добра се свързва с мен. Мисля,че 10лв/бр са си 10лв/бр, независимо дали са 1 или 15% от цената :) Ще споделя само,че цените са доста ниски за предлаганите артикули, като се има предвид качеството и уникалността за нашия пазар. По друг начин казано - залагам на добрата цена от самото начало, а не като гривните Power Balance например -отначало струваха по 50лв/бр, а сега са по 5 :) Също така понеже ми е първа и пробна поръчка, моята печалба не е много по-голяма от тази,която предлагам на евентуалните дропшипъри - по този начин аз съм доволен,че съм си продал стоката и те са доволни от приличната печалба без инвестиция.
 
От: Търся Дропшипъри!

А не е ли по-добре да напишеш и няколко думи за самият дропшипинг, защото това "или нещо подобно" нищо не значи :) Как точно смяташ да става дистрибуцията, чисто дропшиперски или с елементи на риск, като закупуване на по няколко бройки, един вид - споделяне на търговската отговорност :) Това е по-важното според мен. С първият вариант не виждам никаква причина (при положение, че продукта е уникален за нашият пазар), собствениците на онлайн магазинчета да ти съдействат.
 
От: Търся Дропшипъри!

Класически дропшип - пращам директно на клиента по куриер с наложен платеж. Изплащам на дропшипъра насъбраната сума всяка седмица или по договорка/обем. Пращат ми поръчки - аз върша работата и им пращам пари в края на седмицата. Чисто и просто и всички са щастливи :)
 
От: Търся Дропшипъри!

[video]http://vbox7.com/play:90f765f21c[/video]

Ето все пак да се види,че не са въображаеми :)
 
От: Търся Дропшипъри!

Нови и по-големи бонуси за сътрудници/дропшипъри!
 
Последно редактирано:
От: Търся Дропшипъри!

Здравейте, валидна ли е офертата все още? Проявявам сериозен интерес, моля да се свържете с мен.
 

Горе