Търся Сайт приложения/тестове

webmast367

Well-Known Member
Рейтинг - 95.7%
22   1   0
Здравеите.
Търся безплатни приложения/тестове или платени такива.
Примерни (не е реклама) http://igraigo.com,http://en.nametests.com/
Ако знаете безплатни такива подобни,моля да ми пратите да ги разгледам.
Също очаквам и оферта за създаване на подобно приложение.
п.п не търся просто едно от сорта на "Виж,кой е перфектния автомобил за теб" а търся някакъв Агрегатор ли как да го нарека,чрез който да си ги правя сам.
Наясно съм,че възможноста е ограничена тоест от приложение до приложение има разлика но да кажем ще ги правя еднотипни.
Трябва ми някакъв админ панел примерно 1 структура и да си добавям заглавие,описание,снимка,какви резултати да вади и прочие.
Като цяло за това,което търся имам човек да ги прави,но е друго да си има админ панел и да си ги навързвам бързо а не да се прави всяко по отделно с БД и прочие и да чакам за направата на всяко по отделно и времето е ограничено.

Ако се връзва директно с фейсбук ще е по лесно,като взима данните на потребителя.

Бях гледал преди време едно,но не мога да го намеря беше около 20-30 долара може и в codecanyon-a да е било не помня.
Ако знаете къде продават направо готови скриптове,моля драснете на ЛС по едно линкче,или ако някой е готов да се ангажира с направата също ще съм благодарен да прати цена и срок на Лично.
Знам,че всеки цени труда си и уважавам това ,но искам предварително да уточня,че не мога да платя космически суми и + това не се знае ще се вазвърнат ли инвестициите изобщо.
Най-ми е изгодно да взема готов скрипт,който се препродава нямам против това ще го купя и аз,ако е що горе добро и без бъгове и на що горе реална цена.
Моля не ми предлагайте Клонинги вече получих няколко оферти ! НЕ искам да крада и да плащам за това искам да си купя или да намеря безплатно такова. Поздрави
 
От: Търся Сайт приложения/тестове

Пиши на ЛС какъв ти е бюджета.
 
От: Търся Сайт приложения/тестове

Пиши на ЛС какъв ти е бюджета.

Очаквам оферти за сега имам 2-3 търся и други.
Тук не става въпрос за моя бюджет а за какви пари биха се наели изработчиците. Всеки случай няма да плащам по 300 лева за 1 приложение,което си го правя и сам кажи речи. Трябва ми агрегатор, в който да си ги правя сам бързо и лесно все едно качвам статия. Има и готови,но не намирам за момента бях гледал същото като това nametests.com/
Поздрави
 

Горе