Търся Хостинг Афилейт Програма

Ами то почти всяка хостинг компания има... нарича се риселър хостинг. Влез в сайта на някоя хостинг компания и прочети за какво става въпрос!
 
Идеята е човека да препродава, а не да предлага услуга от закупени сървъри.

Имаше едни resellerpanel.com но отдавна не съм ги ползвал, повече от 2 години и не знам как са в момента. Бих ти препоръчал resellercluster.com, при тях можеш да създаваш собствени пакети с възможност да избираш кой какво да включва в себе си и да определяш цена на която да продаваш. Имат темплейти и най-хибавото с което можеш да привлечеш клиенти - безплатен хостинг с PHP и MySQL. Най-добре иди и виж :)
 
Site5.com - добър хостинг с нормални цени и големи параметри, хубава affiliate програма.

Наскоро видях интересна реклама в Google AdSense, беше за хостинг и домейн блог. Човекът бе направил блог в Blogger.com, регистрирал .info домейн и използваше единствено хостинг affiliate програми за статии. Смятам, че това би довело до печалби, стига комисионните да са достатъчно високи, за да покрият разходите от реклама.
 
http://www.resellerpanel.com/ Мдам тези не са лоши фрии са трябва ти само домеин и ще си имаш Private Label Reseller Business. Българи са нищо че са регнати като англииска фирма само и единствено не ми харесва че се продава гоdишен хостинг ако пуснат месечен или поне тримесечен ще nаправят голям удар даже и аз бих се захванал с програмата :)
 

Горе