Търся брокер за продажба на сайт!

long198bg

Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Продавам : bonushunterbet.com
система за спортни залози, цената е 5 555 $ ( подобни сайтове се продават за 15 000 $ и нагоре )
търся човек който да го качи с специализираните сайтове ( повечето сайтове са на английски ) и да проведе цялата кореспонденция с евентуалните купувачи, срещу комисионна 10 % за него ( 555 долара ). Разбира се това могат да се всички желаещи, а който го продаде печели комисионната, но все пак контакт на лично и по ел.поща с желаещите е задължителен.
Също така продавам и правата за разпространение и копиране на системата/скрипта - ( copyright ) - цена 20 000 $, това е цена за целия бизнес! Към сайта има екип който ще поеме поддръжката и ако има желание за корекции ( срещу заплащане ) - комисиона 10% - ( 2000 долара )!
Въпроси на ЛС!
п.с. сайта е нов , няма трафик и база данни, тестван е работи добре, като бонус за купувача, подарявам казино скрипт!
 
и какво по-точно му е толкоз спешъл на тоя сайт? в смисъл то има сайтове на фри платформи дето се продават за по 100-200 хиляди долара ама това не значи, че всеки уордпрес струва толкова. Питането ми е породено от този пасаж "( подобни сайтове се продават за 15 000 $ и нагоре )"

разгледах го - в момента е практически празен, какво всъщност върши системата и какво и е уникалното
 
От: Търся брокер за продажба на сайт!

Деваааа мислех си да си го оставя за утре дева:)
 
Re: От: Търся брокер за продажба на сайт!

Опитай да си купиш подобен"празен" сайт отнякъде....

http://www.imperatorgaming.com/brochure.pdf

и това е евтин вариант!!!

чеки ся - във флипа имам акаунт от 5 години с много прилична статистика и приличен обем с думи прости смея да твърдя, че бих могъл да продам сайт. Та, това което обаче не смея да си помисля е да си рискувам акаунта/репутацията продавайки котка в чувал.

Пак те питам - какви са функционалностите на системата и не ми пращай шарени картинки, защото не те питам по принцип що е то футбол, покер и т.н. а те питам конкретно какво твоя сайт изобщо прави освен да харчи малко място на хостинга.
 

Горе