azsum Active Member Рейтинг - 93.8% 15 1 0 27 Март 2013 #1 Търся гест блогинг на всякаква тематика за БГ, няма значение от сайта стига да не за П. или В. Давам веднага уникална статията 400 думи само ми пратете кой е сайта и мейла на който да пратя статията очаквам вашите предложения Последно редактирано: 27 Март 2013
Търся гест блогинг на всякаква тематика за БГ, няма значение от сайта стига да не за П. или В. Давам веднага уникална статията 400 думи само ми пратете кой е сайта и мейла на който да пратя статията очаквам вашите предложения
pepo_999 Well-Known Member Рейтинг - 100% 135 0 0 27 Март 2013 #2 От: Търся гест блогинг на всякаква тематика! пратих оферта
R ReminD Well-Known Member Рейтинг - 100% 34 0 0 27 Март 2013 #3 От: Търся гест блогинг на всякаква тематика! pepo_999 каза: пратих оферта Увеличете... http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=41161 - Нали не бъркаш понятията като в тази тема?
От: Търся гест блогинг на всякаква тематика! pepo_999 каза: пратих оферта Увеличете... http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=41161 - Нали не бъркаш понятията като в тази тема?
azsum Active Member Рейтинг - 93.8% 15 1 0 27 Март 2013 #4 От: Търся гест блогинг на всякаква тематика! не бъркам понятията
R ReminD Well-Known Member Рейтинг - 100% 34 0 0 28 Март 2013 #5 От: Търся гест блогинг на всякаква тематика! Не питах теб
azsum Active Member Рейтинг - 93.8% 15 1 0 28 Март 2013 #6 От: Търся гест блогинг на всякаква тематика! Да макар че е гест блогинг и предоставям униклана статия, много от колегите ми искат пари, но няма проблем стига да ми хареса сайта
От: Търся гест блогинг на всякаква тематика! Да макар че е гест блогинг и предоставям униклана статия, много от колегите ми искат пари, но няма проблем стига да ми хареса сайта
Radost Active Member Рейтинг - 95.7% 22 1 0 17 Април 2013 #7 От: Търся гест блогинг на всякаква тематика! Аз подкрепям гест блогинга в най-чистата му форма и от двете страни. Пращам "оферта"
От: Търся гест блогинг на всякаква тематика! Аз подкрепям гест блогинга в най-чистата му форма и от двете страни. Пращам "оферта"
N nikitka Member Рейтинг - 100% 2 0 0 17 Април 2013 #8 От: Търся гест блогинг на всякаква тематика! Аз също търся guest blogging на БГ, така че може и мен да офертирате П.С. Azsum извинявай, че така се включвам в темата, но за да не пускам нова
От: Търся гест блогинг на всякаква тематика! Аз също търся guest blogging на БГ, така че може и мен да офертирате П.С. Azsum извинявай, че така се включвам в темата, но за да не пускам нова