monefff Well-Known Member Рейтинг - 100% 88 0 0 20 Май 2014 #1 Здравейте, Вдигам темата. Трябва ми човек, който да напише 32 спортни статии в най-кратък срок. Статиите са описание на нещо, пишете ми на ЛС, за да ви обясня по-подробно. Поздрави, Симеон Последно редактирано: 24 Май 2014
Здравейте, Вдигам темата. Трябва ми човек, който да напише 32 спортни статии в най-кратък срок. Статиите са описание на нещо, пишете ми на ЛС, за да ви обясня по-подробно. Поздрави, Симеон
monefff Well-Known Member Рейтинг - 100% 88 0 0 20 Май 2014 #2 От: Търся да закупя малко спортни новини Моля не ми пишете повече. Получих доста лични съобщения, ще избера от тях някой колега, с когото да работим. Благодаря на всички, които са ми писали! Може да нямам възможност да отговоря на всички, не се сърдете. Благодаря отново на всички!
От: Търся да закупя малко спортни новини Моля не ми пишете повече. Получих доста лични съобщения, ще избера от тях някой колега, с когото да работим. Благодаря на всички, които са ми писали! Може да нямам възможност да отговоря на всички, не се сърдете. Благодаря отново на всички!
monefff Well-Known Member Рейтинг - 100% 88 0 0 24 Май 2014 #3 От: Търся да закупя малко спортни новини намерих човек Последно редактирано: 26 Май 2014