Търся да инвестирам в идеи

От: Търся да инвестирам в идеи

Тука няма истински бизнесмени :) има само продавачи и купувачи :) говоря за три различни неща.

Няма как да успее темата - защото няма правилно ангажирани страни. В бизнеса опознаването е адски странен процес. Дори е нежелателен - защото хората бъркат опознаването с правенето на бизнес.

След Телерик - всеки търси нов Телерик и това преебва нещата в България.

Виж каква тема ти трябваше да пуснеш:

George Angeloff originally shared:

Скъпи приятели, измина доста време от както не съм стартирал нов проект, но днес е много вълнуващ ден за мен и моя колега, защото започваме едно ново начинание. Стартираме проект, които има амбициозната идея да промени начина, по който търсим и намираме места за настаняване, когато пътуваме, за почивка, отдих или по работа.

Представям Ви новия си проект www.gogo.bg - Хотелите на България. Проекта е само на няколко седмици за това ще се радвам на вашите коментари, предложения и критика (знаете нося на такава). Ще съм ви благодарен, ако го споделите, както с вашите приятели, така и вашите бизнес партньори в туристическия сектор, защото наистина мисля, че сме създали продукт, които ще е от изключителна полза за тях.

Все още не сме започнали с активна рекламна кампания, за това и базата ни с хотели е малко бедна, но имаме за цел да я създадем органично, а не да я импортнем от някъде.

Благодаря на всички, които ще споделят или коментират моето ново начинание.

П.С.Позволявам си да ви тагна на тази снимка, защото имам нужда от вашата помощ, за най-много мнения, коментари и (на които му хареса) споделяния. Ако смятате, че е неуместно, моля, да ме извините.


Ето и малко допълнителни линкове:

Официален адрес на сайта: www.gogo.bg
Презентация на проекта: http://www.gogo.bg/pages/index/presentation
За повече информация относно дизайна и процеса на създаването му съм написъл кратка статия в блога си: http://www.angeloff.net/?p=2364
 
От: Търся да инвестирам в идеи

Добре де тва gogo-то какво го прави по-добро от booking-a??? Гледах гледах и не разбрах как променя начина на търсене....и кое му е новото? И между другото малко офтопик, но ми прави впечатление как фамилиите се преиначават с OFF накрая, та да питам тва неква мода ли е или е претенция за оригиналност? Като почнеш от дикофф та стигнеш до ангелофф и други съм забелязал да са толкова модерни, та защо така, как мислите?
 
От: Търся да инвестирам в идеи

Може и на eff ... аз лично го направих с цел да запазя идентичност. Никнейма stoinev беще първо зает, още преди 10 години когато прохождах в нета, и второ не ме отличаваше с нищо от другите Стойневи ... Сега вече пазя stoineff, като нещо искрено и лично :)
 
От: Търся да инвестирам в идеи

Изчерпателен Пътеводител на хотелите и другите места за настаняване в България. Пълноцветно издание във формат 115/225 мм (джобен или за жабката на автомобила), над 360 страници, представящо около 12 хиляди туристически обекта в повече от 850 населени места. Таргетна пазарна ниша - автомобилисти без мобилен Интернет (2 млн. регистрирани леки автомобили в страната при 20% мобилен достъп на абонати на GSM-операторите), 46% от домакинствата в страната без достъп до Интернет, около 10 хиляди фирми с интерес в сферата на доставки на продукти и услуги за туризма, както и част от регистрираните 2300 туроператори и турагенти. Завършена предпечатната подготовка на разделите за 7 окръга. Наличен изчерпателен бизнес-план (17 стр.) Необходимо дофинансиране и съдружно участие в следващите етапи. Въпроси и подробна информация на infolink at bia-bg dot com
 

Горе