Търся дизайнер на eCommerce emails

alus1onZ

Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте!

Търся си добър freelance дизайнер на eCommerce emails.

Нужна е изработката на дизайн за 10-тина Transactional emails (email-и които се изпращат автоматично от системата - при направена поръчка, при доставка и т.н.). Системата през която се изпращат автоматичните emails е Magento, така че ако някой от кандидатите е работил с нея е предимство.

Ако всичко е наред и дизайните станат добре, тогава взаимоотношенията ни може да прераснат в дългосрочни - регулярно изработване на дизайн за промоционални emails (поне по 4 месечно).

Очаквам отговори на ЛС или в темата. Моля кандидатите да предоставят портфолио.

Цена: По договаряне
 
От: Търся дизайнер на eCommerce emails

Здравейте,
От обявата не става ясно дали мейлите, които Магенто изпраща автоматично при поръчка, регистрация и т.н. ще се пишат и дизайнват (php, html) или само дизайн? Предполагам в момента магазина ви работи със стандартните по подразбиране, които са ужасни. Можете ли да ми пратите линк към магазина?
 
От: Търся дизайнер на eCommerce emails

Здравейте!

Правилно сте разбрали.

Хубаво е да е завършен дизайн + php, но по принцип не е проблем и да е само дизайн, аз мисля, че ще се оправя с php-то, с което да си викна нужното инфо в мейла.

Пишете ми на ЛС и представете някакво портфолио и ако реша да работя с Вас, ще Ви дам линка.

Поздрави!

П.С. Забравих да спомена. Изключително важно е дизайнера да е наясно с дизайн на emails, защото там има специфични неща, които трябва да се съобразят: html дизайна да е базиран на таблица за да се показва коректно на всички, да се помисли как би изглеждал email-а, ако разглеждащия го потребител не е позволил да се зареждат картинките и т.н.
 

Горе